8.2 C
Kyiv
П’ятниця, 19 Квітня, 2024

У Тимошенко намагаються виправдати вбивцю Катерини Гандзюк, – активісти

Голова Херсонської облради і місцевої організації ВО “Батьківщина” Владислав Мангер заявив, що призупиняє своє членство в партії до тих пір, поки не буде розкрито вбивство керуючої справами виконавчого комітету Херсонської міської ради, активістки Катерини Гандзюк.

Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

“Я безмежно співчуваю горю родини Катерини Гандзюк, і так, як і всі її близькі, прагну об’єктивного і чесного розслідування обставин нападу на неї та її загибелі.
Вважаю звинувачення, які лунають на мою адресу у зв’язку із справою Гандзюк, безпідставними та голослівними. Щоб припинити спекуляції, вважаю єдиним правильним рішенням призупинити своє членство у партії “Батьківщина” на час розслідування справи Гандзюк”, – заявив він.

Однак на сторінці “Хто замовив Катю Гандзюк” у Facebook говориться, що Владислава Мангера звільнили через вбивство Катерини Гандзюк.

https://www.facebook.com/gandziukgate/photos/a.267997314001926/379769692824687/?type=3&theater

“Про це заявив сам Владислав Мангер. Але важливо отримати реакцію пані Тимошенко. І дізнатись, що робить ВО “Батьківщина” для того, аби Мангер склав повноваження голови Херсонської обласної ради. Максимальне поширення цього допису допоможе швидко отримати відповіді та почути позицію пані Тимошенко щодо вбивць Гандзюк”, – йдеться на сторінці спільноти.

Відомі громадські активісти Роман Сініцин, Іван Обремко, Антон Ходза, тощо поширюють допис спільноти та розділяють висловлену позицію.

“Перший пішов. Чекаємо на наступні кроки Тимошенко: публічна заява по Мангеру, позбавлення його повноважень голови Облради. І чекаємо атвєтку від БПП по Рищуку та Гордєєву. Бо будете бл*ді не про другий тур з Зеленським думати, а боротись з Садовим та Романом Безсмертним за 8 місце”, – написав Іван Обремко.

Як повідомлялося раніше, голова Херсонської облради і місцевої ВО “Батьківщина” Владислав Мангер, який є свідком у справі вбивства Катерини Гандзюк, і якого активісти підозрюють в причетності до вбивства, 20 листопада вилетів до Франції.

4 грудня Генпрокурор Юрій Луценко повідомив, що у справі про вбивство активістки Катерини Гандзюк оголошено підозру громадянину Левіну, який за версією слідства є ключовою фігурою в цьому злочині. За словами генпрокурора, Левін виїхав з України в день, коли поліція затримала перших підозрюваних у справі.

21 грудня СБУ повідомила про відпрацювання версії, що Катерина Гандзюк була вбита через її активну позицію по незаконній вирубці лісу в Херсонській області та викритті причетних до цієї схеми чиновників ОДА.

СБУ оголосила в розшук підозрюваного в організації вбивства херсонської активістки Катерини Гандзюк Олексія Левіна.

Батько Катерини Гандзюк заявляв, що коли організатор вбивства — кримінальний авторитет, який нещодавно вийшов із тюрми, співпрацює з головою Херсонської обласної ради, партійцем партії “Батьківщина” Владиславом Мангером та тісно співпрацює з головою Херсонської обласної державної адміністрації, партійцем “Блоку Петра Порошенка Андієм Гордєєвим, заступником Гордєєва Євгеном Грищуком — ці люди мають зникнути з політичного горизонту.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>