16.5 C
Kyiv
Вівторок, 16 Квітня, 2024

Президент Грузії без конкурсу працевлаштувала у адміністрацію родичок

Дві родички президента Грузії Саломе Зурабішвілі стали співробітницями адміністрації глави держави.

Інформацію про це поширив телеканал “Руставі 2”, пише “Грузия Online“.

Як стверджується, на посади радників президента призначили Нану Кашия – прийомну доньку Зурабішвілі, дочку її покійного чоловіка Жанри Кашия від першого шлюбу, а також племінницю чоловіка Кетеван Микадзе.

Джерела “Руставі 2” повідомили, що Кашия і Микадзе взяли на роботу без конкурсу.

В адміністрації Зурабішвілі підтверджують, що обидві дійсно є їхніми співробітницями, проте займають позиції консультантів, а не радників. Крім того, заявляється, що і Кашия, і Микадзе – висококваліфіковані кадри.

“На позицію консультанта, яка є однією з найнижчих щаблів у адміністрації президента, Нана Кашия перейшла з представництва Грузії в Євросоюзі, де 24 роки вона працювала в політичному відділенні за постійним контрактом і на набагато більш високооплачуваній посаді. Вона володіє чотирма мовами і є одним з найбільш висококваліфікованих кадрів”, – сказала прес-спікер президента Грузії Хатія Моісцрапішвілі в коментарі тбіліському виданню” Нетгазеті “.

Що стосується Кетеван Микадзе, за словами Моісцрапішвілі, в минулому вона працювала в “Лотерейній компанії Грузії”. На якій саме позиції, прес-спікер глави держави не уточнила. “Лотерейна компанія Грузії” припинила своє існування у вересні 2017 року. Причиною стало те, що компанія не змогла виконати зобов’язань, взятих перед урядом країни.

Моісцрапішвілі каже, що з Микадзе і Кашия уклали двомісячний контракт, по закінченню якого вони зобов’язані будуть пройти конкурс для продовження роботи.

Нагадаємо, що Франція визнає Гуайдо, якщо Мадуро в неділю не оголосить вибори.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>