6.2 C
Kyiv
П’ятниця, 19 Квітня, 2024

Прес-секретар Путіна прокоментував роботу доньки в Європарламенті

Прес-секретар президента Росії Володимира Путіна Дмітрій Пєсков прокоментував роботу своєї доньки в Єропарламенті, про що стало відомо після розслідування «Радіо Свободи».

«Ви знаєте, йдеться про звичайну студентку та про звичайну практику», — сказав Пєсков, зазначивши, що не хоче давати інших коментарів.

Він вказав, що це стосується його доньки, а не його службових обов’язків чи його роботи, — передає Громадське.

25 лютого стало відомо, донька прес-секретаря Путіна працює стажеркою в Європейському парламенті й має доступ до низки документів Євросоюзу.

21-річна Єлізавета Пєскова офіційно зареєстрована стажеркою в офісі французького євродепутата Емеріка Шопрада, який виступав на підтримку анексії Криму Росією та був одним із «міжнародних спостерігачів» на «референдумі». Прізвище дівчини є на сторінці депутата на сайті Європарламенту.

У відповідь на запит «Радіо Свободи» Шопрад підтвердив, що з ним працює дочка речника президента РФ, додавши, що це вже її друге стажування.

«Пані Пєскова, безумовно, дочка важливої в Російській Федерації персони, але як студент вона має не менше прав, ніж інші молоді люди, що проходять стажування як частину їхнього навчання», — йдеться у відповіді євродепутата.

Нагадаємо, Путін має намір втрутитися в вибори в Україні.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>