14.3 C
Kyiv
Субота, 20 Квітня, 2024

Працівник київського управління соцзахисту придбала нерухомість за півтора мільйони

Головний спеціаліст управління праці та соціального захисту населення Голосіївської районної державної адміністрації в місті Києві Людмила Миколайчук придбала нерухомості на півтора мільйона гривень.

Про це стало відомо із суттєвих змін у декларації держслужбовця.

2 квітня Миколайчук задекларувала отримання майнових прав на нерухомість вартістю 1 мільйон 509 тисяч 810 гривень. Невідомо, про яку саме нерухомість йде мова, але її площа 61,07 квадратні метри і знаходиться вона в Києві. Продавець майна – ТОВ “Компанія з управління активами “Кристал Ессет Менеджмент”. Отож про спадщину мова не йде.

У декларації працівника соцзахисту за 2018 рік вказана квартира у Києві у власності чоловіка. Сама ж Миколайчук має чверть квартири у Києві. Також подружжя має бюджетне авто.

Держслужбовець минулого року отримала зарплату у розмірі 160 тисяч 782 гривні. Її чоловік – 32 800 гривень. Інших даних у декларації немає.

Отож, придбання нерухомості за більш ніж півтора мільйони у рази перевищує доходи держслужбовця.

Нагадаємо, чиновник Рівненської ОДА стала багатшою на 1,3 мільйони. Інспектор поліції охорони із зарплатою у 9,5 тисяч купив третю квартиру в столиці за 2,3 мільйони. А держслужбовець-мільйонер попри борги взяв кредит, аби придбати чергове авто.

12 КОМЕНТАРІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>