12 C
Kyiv
Середа, 24 Квітня, 2024

Інспектор поліції охорони із зарплатою у 9,5 тисяч купив третю квартиру в столиці за 2,3 мільйони

Інспектор Управління поліції охорони з фізичної безпеки в м. Києві Олег Савчук придбав квартиру в Києві за 2,3 мільйони гривень.

Про це стало відомо із суттєвих змін у декларації інспектора. 2 травня Савчук задекларував дохід від відчуження нерухомого майна у сумі 1 мільйон 547 тисяч 500 гривень. Покупець – фізична особа.

У цьому ж документі інспектор задекларував придбання квартири у іншої фізичної особи в Києві на 81,8 квадратних метра вартістю 2 мільйони 323 тисячі гривень.

Незрозуміло, звідки у інспектора такі статки, але як стало відомо з декларації за 2018 рік, Савчук – дуже заможна людина.

Отже, у Савчука вже є квартира в Києві. І судячи з її вартості, вказаній у декларації (707 тисяч гривень, – ред.), вище йшла мова не про її продаж. Також Савчук має дві земельні ділянки та будинок, вартістю 24 508 грн., 24 507 грн. і 784 820 грн. відповідно. Квартирою у Києві вартістю 2 мільйони 160 тисяч 180 гривень також володіє його дружина. Отже, достеменно невідомо про продаж якого нерухомого майна йшлося у зміні до декларації, адже жодна з сум не співпадає навіть приблизно. Можливо, інспектор вказав продаж майна, якого немає у декларації.

Заробітна плата інспектора за минулий рік становить 114 077 грн., також він отримав 6 350 грн. як учасник бойових дій. Його дружина Інна отримала дохід від зайняття підприємницькою діяльністю у розмірі 4 мільйони 947 тисяч 412 гривень(!) та задекларувала зарплату у розмірі 40 180 грн. Савчук також задекларував дохід від відчуження рухомого майна ( крім цінних паперів та корпоративних прав) за минулий рік у розмірі 505 тисяч гривень. Грошові активи подружжя не декларує.

Нагадаємо, держслужбовець-мільйонер попри борги взяв кредит аби придбати чергове авто. А співробітник ВР придбав квартиру за 2,6 мільйони. Співробітник Харківської міської ради отримав квартиру в РФ і виявився мільйонером.

Раніше співробітник Кабміну придбав нерухомість у столиці вартістю майже два мільйони. Начальник групи Івано-Франківського загону воєнізованої охорони Віталій Шовкопляс вказав у декларації 11 мільйонів зарплати. А депутат від БПП знову задекларував чотири мільйони прибутків.

23 КОМЕНТАРІ

  1. Навчився лімони вирощувати ! Отакий менталітет українців ! Не верховенство ПРАВА, а верховенство договірняка. Не держава, а “ЗОНА”, наповнена уркаганами . ГИДОТА !

  2. Де закон ,якій одменив КСУ о не законом збагачені, де прославутий нац корпус?шо все обосрались,чи нема кому заплатить, шо ви пішете ,показуєте ,потрібно щось робить ,краще показуйте як іх садят і показуйте рожі іхні.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>