11.5 C
Kyiv
Вівторок, 23 Квітня, 2024

Співробітник Кабміну придбав нерухомість у столиці вартістю майже два мільйони

Заступник начальника Управління інформаційних технологій та безпеки, завідуючий відділом інформаційних систем Секретаріату Кабінету Міністрів України Володимир Тиханський придбав нерухомості у Києві на 1,3 мільйони гривень.

Про це стало відомо із суттєвих змін у декларації співробітника Кабміну.

1 травня Тиханський задекларував об’єкти нерухомості: земельну ділянку площею 954 квадратних метра у Києві вартістю 806 тисяч 673 гривні та житловий будинок у Києві площею 81,6 квадратний метр вартістю 537 тисяч 783 гривні. Купівля була здійснена 26 травня, продавець – фізична особа.

Судячи із суттєвої різниці у вартості об’єктів “за останньою оцінкою” та “на дату набуття”, чиновнику вдалося суттєво збити ціну, зекономити майже 600 тисяч гривень.

У декларації Тиханського за минулий рік з нерухомості зазначено лише квартиру і земельну ділянку в Яремче Івано-Франківської області, де він зареєстрований.

Також у власності чиновника є два бюджетні авто, а готівкою він зберігає 18 тисяч доларів США.

Дохід Тиханського за минулий рік – 363 тисячі 663 гривні зарплати, 17 тисяч 469 грнивень державної соціальної допомоги, також співробітник КМУ вказав дохід від відчуження нерухомого майна – 130 тисяч 894 гривні.

Підрахувавши всі доходи і заощадження чиновника, отримуємо суму у 998 тисяч гривень. Отже, навіть при умові того, що Тиханський з минулого року не витратив жодної копійки зароблених грошей, сума у більш ніж 1,3 мільйони ніяк не виходить.

Нагадаємо, Начальник групи Івано-Франківського загону воєнізованої охорони Віталій Шовкопляс вказав у декларації 11 мільйонів зарплати.

А депутат від БПП знову задекларував чотири мільйони прибутків.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>