5 C
Kyiv
П’ятниця, 19 Квітня, 2024

Потенційний кандидат у президенти США на передвиборчих мітингах використовуватиме голограму

Ендрю Ян, потенційний кандидат в президенти США від Демократичної партії, оголосив, що планує використовувати власну голограму для проведення передвиборних мітингів.

Про це у вівторок, 16 квітня, пише ІТС.ua.

Як повідомляється, штаб Яна буде використовувати ту ж технологію, що дозволила «оживити» репера Тупака Шакура на фестивалі Coachella в 2012 році. Політик навіть показав ролик, в якому намагається танцювати в парі з голограмою знаменитого виконавця.

За словами Яна, використання голограми – не тільки ефектний технічний прийом, а й можливість значно заощадити на поїздках (політик зможе виступати в декількох місцях одночасно), а також об’єднати своїх прихильників навколо ідеї про необхідність радикальних змін в політиці та економіці,зважаючи на розвиток нових технологій.

Згідно із задумом Яна, під час передвиборних мітингів спершу на сцені з’явиться голографічний запис виступу політика, а потім – також у вигляді голограми – перед глядачами постане сам можливий кандидат в президенти, щоб поспілкуватися з потенційними виборцями і відповісти на їхні запитання.

Як повідомлялося, компанія наближеного до Путіна російського олігарха Олега Дерипаски «Русал» оголосила про намір побудувати завод у США спільно з низкою американських компаній. На початку 2019 року Міністерство фінансів США зняло з неї санкції.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>