15.4 C
Kyiv
Четвер, 25 Квітня, 2024

Посол-мільйонер збрехав у декларації про вартість нового елітного автомобіля

Надзвичайний і Повноважний Посол України у Швейцарській Конфедерації Артем Рибченко придбав авто за півтора мільйони.

Про це стало відомо із суттєвих змін у декларації дипломата.

17 червня Рибченко придбав, а 25 задекларував новеньке елітне авто – BMW X5 вартістю 1 мільйон 491 тисяча 783 гривні. Згідно документу, авто придбано у швейцарському автосалоні.

Але справа полягає у тому, що номінальна вартість автомобіля BMW X5 2019 року випуску вдвічі більша, за заявлену у декларації.

Згідно офіційного прайс-листу компанії, вартість авто стартує від 2 248 500 гривень.

З декларації Рибченко за минулий рік можна зробити висновок, що посол – дуже заможна людина.

На нього та членів родини зареєстровано чимало багатомільйонної нерухомості в Україні: 2 машиномісця і квартира у Києві, будинок в Полтавській області, дві земельні ділянки і будинок в Ірпіні та дві квартири у Вінниці. Крім цього, родина безоплатно користується двома квартирами у Києві.

Власної квартири у Швейцарії пан посол не має, однак безкоштовно разом з дружиною і двома доньками користується службовою квартирою на 138 “квадратів”.

У пана посла та його дружини вже є два авто – BMW X4 2016 та Toyota Rav4 2006 років випуску.

Дружина Рибченко є кінцевим бенефіціарним власником ТОВ Подільський центр ділового співробітництва та ТОВ Космос гольф Україна, але доходи від цих підприємств у декларації не вказані. Вказано зарплату за минулий рік за основним місцем роботи від  ПАТ Миронівський хлібокомбінат у розмірі 4 041 876 гривень.

Зарплата Рибченка набагато скромніша. За минулий рік він заробив 1 609 940 грн., отримав відшкодування за службове житло на суму 244 623 грн. та на утримання неповнолітньої дитини у сумі 43 086 гривень.

Готівкою дипломат тримає 115 тисяч доларів США, його дружина – 230 тисяч, а на  рахунку посла у Bank Austria – лише 1402 євро.

Нагадаємо, колишній президент України Петро Порошенко призначив послом України в Швейцарії Артема Рибченка лише рік тому.

Раніше Надзвичайний і Повноважний Посол України в Португальській Республіці Інна Огнівець придбала квартиру у столиці за понад два мільйони.

3 КОМЕНТАРІ

  1. Ну и как, этот йододефицитный бандераст, может представлять Украину в Швейцарии, если оно тупое – ни украсть, ни сбрехать не может.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>