8 C
Kyiv
П’ятниця, 29 Березня, 2024

Послизнулася на льоду і впала під колеса: в Умані маршрутка переїхала пенсіонерку

У місті Умань на зупинці громадського транспорту біля центрального ринку під маршрутку потрапила пенсіонерка. Жінка послизнулася на льоду і впала прямо під заднє колесо автобуса. Водій цього не помітив і переїхав бідолашну.

Про це повідомляють «Надзвичайні новини».

Під час госпіталізації постраждала була при тямі, але у важкому стані.

Лікарі діагностували у жінки багатоуламковий перелом правої стегнової кістки та відкритий перелом правої великогомілкової кістки.

Проте ввечері цього ж дня пенсіонерці стало погано. З травматологічного відділення її довелося перевести до реанімації. Там, несподівано навіть для самих лікарів, у жінки зупинилося серце. Точну причину смерті пенсіонерки встановить судмедекспертиза, пише Рідний край.

Перед смертю жінка розказала лікарям, що впала, коли виходила з маршрутки. Але через велике скупчення людей чи власну неуважність водій маршрутки цього не помітив і продовжив рух.

За словами водія, він дивився на проїжджу частину в ліве дзеркало і тому не бачив, як пенсіонерка потрапила під колеса. Чоловік навідувався до постраждалої у лікарню, а наразі допомагає її рідним покрити витрати на поховання. Хто винний у трагедії, буде встановлювати слідство.

Нагадаємо, Лариса Ніцой висловилася стосовно кандидатури Зеленського.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>