14.3 C
Kyiv
Субота, 20 Квітня, 2024

Лариса Ніцой висловилася стосовно кандидатури Зеленського

“За кандидатом на президентський пост Володимиром Зеленським стоять багаті люди, і саме їхню волю він виконуватиме.”

Таку думку в ефірі програми Vox populi на телеканалі ZIK висловила письменниця Лариса Ніцой.

Гостя програми, відповідаючи на запитання глядачів щодо відсутності довіри до кандидатів на президентський пост і щодо ймовірності того, що шоумен Володимир Зеленський міг би стати альтернативою відомим політикам, наголосила, що українцям потрібно для себе зрозуміти, якою вони хочуть бачити Україну.

«Не слухайте, що обіцяють – обіцяють всі дуже гарно, але ви для себе намалюйте цей образ, яким повинне бути телебачення, освіта, яким повинне бути обслуговування у магазинах, якою повинна бути пенсія… А тоді складіть список кандидатів, про яких ви чуєте і за яких ви би голосували, і складіть перелік питань, які вас цікавлять. І до кожного прізвища самі подумки поставте оці питання, як ви вважаєте, хто з цього переліку кандидатів виконає ті пункти, які вам наболіли. За цю людину і голосуйте», – порадила Лариса Ніцой.

Письменниця переконана, що Володимир Зеленський не зможе виконати вимог українців, оскільки за цим кандидатом стоять багаті люди, і саме їхню волю він виконуватиме.

«А десь, можливо, він вже виконує їхню волю. Я не бачу в Зеленському тієї сильної кандидатури, яка виконає, наприклад, мою волю», – зазначила Лариса Ніцой.

Письменниця також звернула увагу на те, що майбутній Президент України представлятиме державу у світі: «Я не проти коміків, але на міжнародному рівні хотіла б, щоб хтось інший представляв».

«Я Зеленського не бачу зовсім, це покладе хрест на моїй мрії. А моя мрія – це українська Україна. Що таке українська Україна? Це не значить, що ганяють за російськомовними з дрючками і їх переслідують. Українська Україна – це та, про яку мріяв, про яку говорив В’ячеслав Максимович Чорновіл», – наголосила Лариса Ніцой.

Раніше український історик та директор Українського інституту національної пам’яті Bолодимир B’ятрович назвав шоумена, а тепер і політика Bолодимира Зеленського “лялькою”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>