14.3 C
Kyiv
Субота, 20 Квітня, 2024

Порошенко востаннє на посту президента звернувся до українців

Президент Петро Порошенко востаннє на посту звернувся до громадян України.

Відповідне відеозвернення глава держави оприлюднив на своїй сторінці на Facebook.

«Хотів би подякувати великому українському народу за велику честь працювати протягом п’яти років на чолі великої країни. Країни, яка вразила увесь світ силою національного духу, вразила гідністю, вразила стійкістю та свободолюбством», — сказав Порошенко.

Крім того, він побажав успішного президентства новообраному главі держави Володимиру Зеленському.

«Ще місяць тому ми були затятими опонентами на виборах. Але вже завтра він буде президентом моєї країни», — сказав Порошенко.

https://www.facebook.com/petroporoshenko/videos/331667334164935/

Нагадаємо, під Верховною Радою проходить репетиція інавгурації новообраного Президента України Володимира Зеленського, яка має відбутися 20 травня.

61 КОМЕНТАРІ

  1. ЗАПОВІТ ПОРОШЕНКА: Як умру то поховайте мене на Мальдівах. Шоколадом збальзамуйте горілкою заспиртуйте. В дупу пороху напхайте підпаліть й втікайте

  2. Вразила коррупцией безумными тарифами нищенскими пенсии. Лицемерной торговлей с агрессорром Роттердам. Мародеством на военных поставках. В парламент преступник и.все кто с ним пройти не должны!!

  3. Да иди ты НА Слов нет для УЛЮБЛЭНОГО ПИДОРАСсА Сука пусть тебе в камере сняться погибшие на Майдане и Донбасе ЛЮДИ УЕБОК гавношоколадный

  4. С такой ненавистью мы ещё не провожали ни одного президента
    Он за 5 лет принес столько горя и нищеты простым людям, что никто никогда ему ничего не простит
    Иди без Бога,ты все равно в него не веришь
    Пусть тебе с 20 мая не будет удачи до конца своих дней

  5. Народ Украины не желает тебя видеть и слышать.ТЫ НЕЛЮДЬ.ЗА ТО ЧТО ТЫ НАТВОРИЛ В УКРАИНЕ ЗА ПЯТЬ ЛЕТ ТОЛЬКО РАССТРЕЛ УДОВЛЕТВОРИТ НАРОД.

  6. Ще такого не було. Якеж,мабуть, смачне було те корито…,невже не наїлися? До церкви треба йти а не пакостить на останок українському народові ,роздаючі генеральські погони. Не з свого карману буде їх содержать, а це які гроші….,а головне ЗА ЩО? Тому я ні його,ні його дружину вже не воспрінімаю, зрада і подлість.

  7. Надеюсь редко теперь буду видеть этого лживого, ценичного человека, который извлекал только личную выгоду из нашей страны. Очень хочется, чтобы он сполна заплатил за все беды, которые он принес нашим людям.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>