10.4 C
Kyiv
П’ятниця, 29 Березня, 2024

Під Верховною Радою проводять репетицію інавгурації

Під Верховною Радою проходить репетиція інавгурації новообраного Президента України Володимира Зеленського, яка має відбутися 20 травня.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, між Маріїнським парком і самою будівлею парламенту встановлено жовто-блакитний паркан, а перед Маріїнським палацом і Верховною Радою змонтовано два великі екрани, на яких транслюватиметься церемонія інавгурації.

Перша частина репетиції уже відбулася за участі військового оркестру і Почесної варти. Однак, очікується, що продовження репетиції і інші підготовчі процедури проводитимуть тут до пізнього вечора.

На місці працюють техніки, оператори і режисери.

В урядовому кварталі правопорядок забезпечує поліція та працівники Нацгвардії.

Правоохоронці готуються до того, аби прибрати автомобілі, що будуть припарковані поблизу локацій проведення інавгурації.

Як розповів керівник столичної поліції Андрій Крищенко, у день інавгурації Зеленського буде повністю перекритою лише вулиця Грушевського і частина вулиці Інститутської.

За його словами, всі бажаючі матимуть змогу прийти і подивитися на інавгурацію на площу Конституції перед парламентом, “але з дотриманням заходів безпеки, які будуть проводити і поліцейські, і працівники державної охорони”. Зокрема, на вході до Маріїнського парку будуть встановлені рамки металодетекторів, здійснюватиметься “серйозна перевірка”.

Крищенко також порадив громадянам не брати із собою заборонені і потенційно небезпечні предмети.

Нагадаємо, що вже стала відома програма інавгурації Зеленського.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>