10.9 C
Kyiv
Середа, 24 Квітня, 2024

Порошенко став багатшим ще на тридцять мільйонів

Колишній президент України Петро Порошенко задекларував прибуток від «ЗНКІФ «Прайм Ессетс Кепітал», закритого інвестфонду, який управляє його активами.

Про це стало відомо із суттєвих змін у декларації Порошенка.

Вчора ввечері, 23 липня він задекларував дохід – дивіденди від ПАТ «ЗНКІФ «Прайм Ессетс Кепітал» у розмірі 30 мільйонів 800 тисяч гривень, отриманий трохи раніше – 15 липня.

Лише у березні Порошенко отримав майже 90 мільйонів гривень від цього ж підприємства.

Президент України Петро Порошенко отримав 83,5 млн грн дивідендів від ПАТ «ЗНКІФ «Прайм Ессетс Кепітал», 983,9 тисяч гривень у вигляді відсотків від вкладів у ПАТ «Міжнародний інвестиційний банк» та ще інвестиційний прибуток при погашенні облігацій внутрішньої державної позики України (ОВДП) на суму 4,3 млн гривень.

Зокрема, у повідомленні про суттєві зміни, що датовані 22 березня 2019 року, зазначається, що президент отримав дивідендів на суму в 38,5 млн від ПАТ «ЗНКІФ «Прайм Ессетс Кепітал». Крім того, Порошенко 1 березня у змінах до електронної декларації вказав отримання відсотків за трьома вкладами у ПАТ «Міжнародний інвестиційний банк» у сумі 167,124 тис. грн, 284,110 тис. грн, 532,707 тис. грн, дивідендів від ПАТ «ЗНКІФ «Прайм Ессетс Кепітал» на 45 млн гривень.

У лютому він отримав від підприємства 11 мільйонів, а у квітні ще три.

Нагадаємо, Зеленський призначив своїм радником колишнього радника Порошенка.

1 коментар

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>