9.9 C
Kyiv
П’ятниця, 29 Березня, 2024

Поліція ОС провела рейд в Бахмуті

За наказом командувача Об’єднаних сил генерал-лейтенанта Сергія Наєва відділи Нацполіції України провели оперативно-профілактичні заходи в місті Бахмут та Бахмутському районі Донецької області.

“Відпрацювання проводилося з метою виявлення зброї, боєприпасів, вибухівки, наркотичних засобів, встановлення осіб, причетних до незаконних збройних формувань, та стабілізації криміногенної ситуації”, – повідомив прес-центр ООС 14 квітня.

Відтак поліцейські виявили та задокументували “цілу низку кримінальних та адміністративних правопорушень”, зазначили в ОС.

Як розповів т.в.о. заступника командувача ОС з питань застосування сил і засобів Національної поліції України Сергій Кондрашенко, розкрито чотири крадіжки по гарячих слідах, один грабіж, два факти – виявлення зброї та вибухівки. Також один мешканець Бахмута – віком 39 років – добровільно здав 255 набоїв калібрів 5,45 та 7,62.

Поліцейські зі складу ОС орієнтували громадськість на своєчасне інформування підрозділів Національної Поліції України з питань попередження та недопущення в подальшому вчинення кримінальних чи адміністративних правопорушень.

Заходи щодо виявлення та документування незаконного обігу зброї, боєприпасів, вибухівки, наркотичних засобів та виявлення осіб, причетних до НЗФ, і надалі проводяться силами поліцейських та перебувають на контролі керівництва НПУ та командування ООС, зазначили у прес-центрі

https://www.facebook.com/pressjfo.news/videos/2227264117367502/

Раніше ми писали про те, як у Бахмуті судять бійця АТО.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>