10.4 C
Kyiv
П’ятниця, 29 Березня, 2024

Поліція Харкова відкрила справу через повернення проспекту імені Жукова

Поліція внесла інформацію в Єдиний реєстр досудових розслідувань.

Поліція Харкова відкрила кримінальне провадження за фактом повернення проспекту Петра Григоренка імені радянського маршала Георгія Жукова.

Про це повідомляє прес-служба поліції.

В поліцію звернувся депутат Харківської міської ради.

Він вважає, що в діях депутатів та чиновників Харківської міської ради можуть містити ознаки кримінального правопорушення, пов’язаного з “поширенням комуністичної, і нацистської символіки та пропаганди комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів, яке виразилося в підтримку петиції про повернення первинного назви проспекту маршала Жукова і демонтажу з площі Свободи намети “Все для перемоги”, розміщеної на офіційному сайті Харківської міської ради”.

Поліція внесла інформацію в Єдиний реєстр досудових розслідувань за ч. 1 ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем) Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування.

Раніше через знесення пам’ятника Жукову в Харкові відкрили два провадження.

5 КОМЕНТАРІ

  1. Всіх депутатів разом з мером які голосували за повернення назви вулиці на вул.жукова ,одягнути в однострої автомат в руки і на донбас на самий передок щоб добре відчули потомків жукова

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>