19.3 C
Kyiv
Четвер, 25 Квітня, 2024

Поліцейського, який спричинив смертельну ДТП на Херсонщині, відпустили під заставу

Співробітника поліції, який за кермом BMW вилетів на зустрічну смугу і спричинив ДТП із трьома загиблими на трасі Скадовськ-Каховка у Херсонській області, відпустили під заставу в 191 тисячу гривень.

Про це Громадському повідомили у Державному бюро розслідувань.

20 червня слідчими ДБР було направлено клопотання про тримання під вартою без права внесення застави для підозрюваного. Така ж позиція відстоювалася і стороною обвинувачення в суді.

«Не дивлячись на це, слідчий суддя Мелітопольського міськрайонного суду виніс рішення про обрання запобіжного заходу з правом внесення застави у сумі 191 тисячі гривень», — розповіла речниця ДБР Анжеліка Іванова.

Прокуратура та захисник потерпілих уже подали апеляцію на запобіжний захід.

Нагадаємо, під Запоріжжям жорстоко побили поліцейських.

27 КОМЕНТАРІ

  1. Ну ничего не меняется в этой стране, откуда у него такие деньги, если он занимает высокую должность значит можно убить, стрелять воровать и так далее

  2. Это всегда так,сами нарушают правила и порядки. Простого смертного сразу сажают если денег нет,то вообще человеку кранты.

  3. Кто бы он небыл ! Судья , депутат , прокурор , вышестоящий чиновник наказывать строго в несколько раз больше чем простого рабочего ! Они откупились в суде взяткой а близким горе ! А горе деньгами даже большими не загладить !

  4. Вмьому свій час.Якщо він не відповість за свій вчинок розплатяться його діти.все повернеться бумерангом.

  5. Сученки сукам яйца лижут .Надо как румини на площадь и всех на хуй.И все живуть по європейськи .А 30 років тому їздили на тракторах з залізними колесамт

  6. Скажіть будь ласка? А звідки в нього такі великі гроші під заставу? Напевно багато платять?

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>