19.3 C
Kyiv
Четвер, 25 Квітня, 2024

Під Запоріжжям жорстоко побили поліцейських

У місті Василівка Запорізької області група молодиків жорстоко побила двох поліцейських.

Про це повідомляє Департамент внутрішньої безпеки Національної поліції.

Згідно з інформацією, старший дільничний офіцер поліції та старший слідчий, повертаючись після служби додому, зробили зауваження парубкові, який викинув на дорогу скляну пляшку.

У відповідь юнак почав нецензурно висловлюватися, а коли поліцейські представилися — почав поводитися ще зухваліше. Крім того, хлопець покликав до себе групу агресивно налаштованих осіб. За кілька хвилин на місце конфлікту під`їхав автомобіль, з якого вийшла група осіб.

Зловмисники напали на поліцейських, пробили їх і забрали службові посвідчення, гроші, документи. Зникли зловмисники з місця злочину на автомобілі.

У результаті розбійного нападу поліцейські отримали тяжкі травми мозку, переломи кісток черепу та обличчя, травми очей та внутрішніх органів.

Оперативники встановили головних учасників нападу. Ними виявилися двоє рідних братів — місцеві мешканці 1994 та 2003 років народження.

Слідчі заочно оголосили їм підозри у вчиненні злочину та оголосили їх у розшук. Було отримано і дозвіл суду на затримання.

Молодшого з братів правоохоронці вже затримали і доставили до ізолятора тимчасового тримання. Найближчим часом йому буде обрано запобіжний захід.

Викрадені у потерпілих поліцейських речі виявили та вилучили.

Старшого брата наразі розшукує поліція.

Нагадаємо, раніше у Запорізькій області озброєні злочинці пограбували АЗС.

63 КОМЕНТАРІ

  1. Не судите всех по себе ! А ублюдков поймать и то-же сделать, ручки -ножки вправить, всё равно у нас законы не работают. Полиция ловит, а, ,гуманные суды”выпускают.

  2. Преувеличенно ,сомневаюсь ,чтоб наша полиция сделала замечания за брошенную бутылку ,они когда что то серьезное их нет на месте а тут культурные нашлись

  3. Как ментам пизды дадут так нападавших сразу в СИЗО ,а когда мусора когото собьют или пристрелят так домашний арест а не сизо

  4. К полиции сейчас будет агрессия.Так как они себя ведут и что они творят.Я могу представить каким образом они это сказали.Понабирали туда кого не лень.

  5. Видать выпросили, а иногда их действия неадыкватные и непрофессиональные до такой степени что не грех и по шее настучать.

  6. Эти ядовитые коменты , это ж сколько желчи в людей, чтобы такое писать , эти ублюдки людей покалечили, а вы злорадствуюте, чему радуютесь, каких изменений вы хотите ? Вот такая быдлятина и будет править !

  7. Если бы суды наказывали всех по букве закона, такого бы не было. А так, полицейских отмазывают. Тех, кто не может откупиться- наказывают. Когда в стране будут действовать законы для всех, тогда будет порядок.

  8. Прочитав коментарі, ви нормальні?Ви радуєтесь що побили двох людей, людей!!!Сподіваюсь що вам зустрінуться на вузькій дорозі ці два брата-акробата, і куда ви будете дзвонити і, пускаючи криваві соплі та випльовуючи гнилі зуби, кричати де та сама поліція.

  9. Это отвратительно… Смотришь на наших полуторо- метровых полицейских и хочеться им пирожок купить. Профессия обязывает иметь и мозги, и фактуру. А они боятся крупноразмерных хулиганов…

  10. Читаю коментарі і думаю що люди загубили здоровий глузд. Одне скажу насильство, то завжди неправильно. Мені сумно від такого покоління що росте. Одні понти кругом.?

  11. А все от безнаказанности.А што им бояться суд отпустит ,так как они первый раз,и вообще они хорошие.Раньше они бы землю грызли

  12. Вы что народ озверели? !!читайте текст. Не все же менты твари. Они сделали замечание и за ето были жёстко избиты. Иногда бывает такая молодежь—- срань!!! Шарахаются ночами .пьют алкоголь .нюхают дрянь.спят друг с другом с 13-12лет.устраивают разборки когда на них не так посмотрели.ит.д.

  13. Ви знаєте з такой роботой ,то правильно зробили ,по перше а де табельна зброя, а чому не зателефонували до своіх ,а сцією ситуацією треба ще розібратись.

  14. Юрий Цапок менти ішли додому, яка зброя. Вони і так п’яні були, а ще їм зброю дай. Ще б 2 стволи в бандюків появилися. Зараз же на фізо не ходять, харлачки.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>