14.3 C
Kyiv
Субота, 20 Квітня, 2024

Погрожував шприцом: на Київщині чоловік у медичній масці пограбував дівчину

У Борисполі чоловік у медичній масці напав на 18-річну дівчину, відібрав у неї мобільний телефон, гроші та банківські картки. Потім, погрожуючи шприцом зі смертельною вакциною, дізнався їхній пін-код.

Заявниця описала прикмети нападника і вказала напрямок, куди він втік. Правоохоронці розшукували кремезного чоловіка у темному верхньому одязі та з капюшоном на голові, – повідомляє поліція Київської області.

Оперативники затримали зловмисника за «гарячим слідом». Ним виявився 32-річний уродженець Полтавщини, який тимчасово проживає у Києві і вже мав проблеми із законом.

Під час поверхневого огляду поліцейські вилучили у нього речові докази: шприц, ампули, медичну маску, гроші та інше майно, викрадене у дівчини.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі до семи років.

Вирішується питання про оголошення підозри молодому чоловіку та обрання йому міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Наразі зловмисник перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Триває слідство.

Нагадаємо, у Києві пограбували студента, погрожуючи йому пістолетом.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>