8.7 C
Kyiv
П’ятниця, 19 Квітня, 2024

“Плюгавий порохобот”: герой України Хмара виплеснув воду на блогера в прямому етері

Герой України Степан Хмара і пропорошенківський блогер Андрій Полтава поскандалили в прямому етері через добровольців на Донбасі, яким не дали українське громадянство.

Суперечка між учасниками відбулася під час програми “Гра Z вогнем” на телеканалі ZIK, у результаті якої Хмара виплеснув у блогера склянку води.

Так, Полтава зазначив, що п’ятий президент України Петро Порошенко не зміг надати громадянство росіянам, білорусам, які брали участь у бойових діях, тому що вони не пройшли всі необхідні процедури в Міграційній службі України.

“Якби був відповідний закон, Порошенко спокійно б надав усім українські паспорти”, – сказав він.

На що Хмара зазначив, що президент має право у виняткових випадках і за певні заслуги самостійно надавати українське громадянство.

“Але вони вимагали від людини отримати довідку від нашого ворога, з країни, яка воює проти України!” – обурився він.

А також обізвав Полтаву “плюгавим порохоботом”. “Закрий свою плюгаву морду!” – висловився Хмара.

Нагадаємо, раніше Хмара заявив, що він голосував проти Порошенка, бо розумів, що він не патріот.

29 КОМЕНТАРІ

  1. Продажна стара потвора це Хмара..Аваківський пес.

    Всі справжні націоналісти обєднались навколо Порошенка

  2. Андрій Карпов (Полтава) це патріот України ! І нічого обливати людину лайном , якщо він і Герой України , нікому не дано право церобити !

  3. Полтава це рупор Петра , він прославляє його мародерстві навички але суне язик у сраку коли випливають бока петькі шоколадні ручки .

  4. Инна Рыженко який герой ,взагалі перегрілися, клоун рошенівський шавка яка вякає про петьку

  5. Хмара, як ті молоді воїни, що повернулись з фронтів другої світової війни і в мирнй час не могли пристосувати свої знання. які полягали в нищівному знищенні ворога. В мирний час де-хто з них не могли себе знайти в мрному суспільстві . а тому продовжували боротись з несправедливістью. часто скоювали злочини і гинули в тюрмах. Хмара продожує боротись за Україну і не бажає бачити хоч якісь позитивні зрушення. Йому потрібна перемога тут і тільки тепер. А так не буває

  6. Напевно друзі Пороха, такі як путін, медведчук, свинарчук, ахметов, кононеко, насіров, та багато інших найбільші націоналісти. Яке має право зомбована секта 25% говорити від імені всіх націоналістів?

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>