3.7 C
Kyiv
Вівторок, 19 Березня, 2024

Я голосував проти Порошенка, бо розумію, що він не патріот, – Хмара

На виборах президента Петро Порошенко об’єднав Україну своєю ганебною, бандитською, корумпованою п’ятирічною діяльністю і нахабним зловживанням владою.

Про це в інтерв’ю “Вголосу” сказав правозахисник, Герой України Степан Хмара.

“Я голосував проти Порошенка, бо розумію, що він не патріот. Він тільки дуже вдало і дуже підло експлуатує націоналістичні гасла, компрометуючи цим справжніх українських націоналістів. Він просто нахабно дурить не зовсім зрілих людей, які не можуть зрозуміти: де брехня, а де правда”, – каже Хмара.

За словами правозахисника, правда у тому, що за п’ять років Порошенко тільки розбудував свій мафіозний клан.

“При ньому СБУ не виконувала своєї основної функції – захисту держави. Якби ж вона працювала, ми не бачили б Медведчука щодень в ефірі. Він уже давно сидів би десь на зоні. Бойко не йшов би в президенти, а сидів би за свої вишки… Порошенко ж усіх їх покрив, бо дав таку обіцянку Путіну”, – зазначив Степан Хмара.

“За Порошенка російський бізнес не підпав під санкції, а навпаки – почав процвітати. Росію досі не визнали агресором ніде в юридичних документах. Порошенко тільки для пропаганди про це розказував, називав зайняті РФ території окупованими… А в документах? Не окуповані території, а «непідконтрольні Україні». Замість втікачів у нас – «внутрішньо переміщені особи». Це що, комусь так просто захотілося переміститися? Це втікачі від російської агресії! Але в документах цього немає… Тому й за кордоном війну на Донбасі сприймають як внутрішній конфлікт. Тому Порошенко й тримається за мінський процес, хоча насправді це просто договорняк із Путіним, який передбачає капітуляцію України”, – додав Герой України.

Раніше ми писали, що у БПП визнали, що бігборди з Порошенко і Путіним були помилкою.

4 КОМЕНТАРІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>