6.2 C
Kyiv
П’ятниця, 19 Квітня, 2024

Після виборів націоналісти утворять єдину структуру, – Білецький

Націоналістичні партії та організації планують після виборів об’єднатися в єдиний національний блок.

Про це розповів лідер “Нацкорпусу”, другий номер списку ВО “Свобода” на виборах до ВР Андрій Білецький в інтерв’ю каналу “112 Україна”.

“Об’єднання – це створення єдиної структури в найближчому майбутньому. Тому одразу після закінчення виборчого процесу почнеться процес об’єднання націоналістичних структур в єдиний національний блок”, – сказав він.

За словами Білецького, в цьому блоці будуть представлені не тільки політичні партії, а й “ветеранські, волонтерські проекти, стартапи, культурницькі проекти”.

“Цим будемо займатися в той же день, коли закінчаться вибори”, – заявив він.

Відповідаючи на питання, чи потрібно йому для цього об’єднання вийти з “Національного корпусу” і вступити в ВО “Свобода”, Білецький сказав: “Всі партії, “Правий сектор”, “Дія” або “Національний корпус” делегують своїх представників в ВО “Свобода” на дану хвилину. Абсолютно точно”.

Білецький також повідомив, що “коли фракція націоналістів зайде в парламент”, він особисто буде відповідати в команді за безпекову складову: “армію, спецслужби, ситуацію в ООС”.

На уточнення, чи є в нього амбіції очолити парламентський комітет із нацбезпеки й оборони, лідер Нацкорпусу відповів: “Як амбіція – на дану хвилину, так. Я думаю, що краще за Пашинського справився б із цією роллю”.

Білецький також розповів, проти кого будуть боротися націоналісти в разі проходження до парламенту.

“Є прямі вороги, це 5 колона. Є незрозуміла ситуація, ніхто з українців не може сказати, куди поверне вся ця історія зі “Слугою народу”. Їх не можна визначати ні як ворогів, ні як друзів. Треба дивитися, це питання часу”, – зазначив він.

Також, на думку Білецького, націоналісти мають зайняти чітку позицію щодо “людей, які мають патріотичні гасла, але займають непатріотичну позицію”, маючи на увазі команду екс-президента Петра Порошенка.

“Проти банди мародерів Порошенка будуть боротися українські націоналісти”, – додав він.

Раніше Білецький заявив, що його обов’язок перед народом – повернути український Донецьк.

25 КОМЕНТАРІ

  1. МОЛОДЦІ ХЛОПЦІ ДОКАЖІТЬ ЦИМ БЛЯДЯМ ПРОМОКШАНСЬКИ ЩО В УКРАЇНІ ЩАСЛИВО МОЖЕ ЖИТИ ЛЮДИНА ЯКА ЛЮБИТЬ СВОЮ ДЕРЖАВУ , А НЕ БІГАЄ З ТРИКОЛОРОМ НА СХОДІ ЧИ ЛЕНТОЮ КОЛОРАДСЬКОЮ

  2. После выборов я надеюсь будет действовать закон для всех что националистов что для так званых активистов , беспредел когда-то должен закончиться .

  3. Блин, посмотрите на этих националистов- пацаны стоят, которым в голову можно вбить всякую хрень! Мне это напоминает кадры военной хроники времён Отечественной войны, когда показывали молодёжную организацию гитлерюгенд!!!!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>