10.4 C
Kyiv
Субота, 27 Квітня, 2024

Після свят Луценко прийде у Раду з поданням на Дубіля, – інформатор  

Після закінчення святкових вихідних Генеральний прокурор Юрій Луценко планує внести у Верховну Раду подання про зняття депутатської недоторканності і притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата ВО «Батьківщина» Валерія Дубіля.

Про це ІНФОРМАТОРу повідомило власне джерело у правоохоронних органах.

Найближче пленарне засідання заплановане на 14-17 травня. Вочевидь, у якийсь із цих днів Луценко прийде до Верховної Ради з поданням на соратника Юлії Тимошенко.

Як відомо, 7 березня Генеральний прокурор дав прес-конференцію, на якій звинуватив Валерія Дубіля в організації мережі агітаторів за участю російських політтехнологів та планах підкупити виборців на користь Юлії Тимошенко.

«Декілька тижнів тому Дубіль став об’єктом роботи правоохоронних органів. Служба безпеки України, її департамент Т з захисту конституційного ладу, виявив групу російських політтехнологів, запрошених чернігівською єпархією УПЦ Московського патріархату у 2014 році як волонтерів, котрі працюють у штабах “Батьківщини”», – заявляв тоді Луценко.

Луценко наголошував, що організація Дубіля «включала в себе також громадян Російської Федерації, політтехнологів партії Жириновського, а також громадян України, які працювали на виборах Путіна».

Крім того, під час конференції Луценко оприлюднив переписки, які доводили причетність Дубіля до спроби дати хабара кандидату у президенти Юрію Тимошенку, аби він відмовся від участі у виборах.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>