14.8 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Підозрювану у сепаратизмі Штепу включили у виборчий список “Опоблоку”

Одіозного екс-мера Слов’янська взяла під крило партія Медведчука, Бойка і Рабіновича “Опозиційна платформа – За життя”.

Про це пише Рубрика.

У Києві 6 червня пройшов з’їзд партії Вадима Рабиновича, Юрія Бойка і Віктора Медведчука “Опозиційна платформа – За життя”, в ході якого був опублікований список кандидатів, з якими ця структура піде на дострокові парламентські вибори.

У список під № 74 включена екс-мер Слов’янська Неля Штепа.

Штепу затримали в липні 2014 року. 8 жовтня 2014 роки їй оголошена остаточна підозра в скоєнні кримінальних злочинів, передбачених ч. 3 ст. 110 (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України, які призвели до загибелі людей) і ч. 1 ст. 258-3 (створення терористичної групи чи організації) Кримінального кодексу України.

Екс-керівниця Слов’янська звинувачується в закликах до зміни кордонів України, сприяння проведенню псевдореферендума про відділення Донецької області від України, створення умов для діяльності терористичних груп і організацій.

Максимальна санкція зазначених статей — довічне ув’язнення.

Розгляд справи постійно переносять через різних причин.

Раніше ми писали, що до партія Віктора Медведчука приєднався Ілля Кива.

136 КОМЕНТАРІ

  1. Порошенко нікого не посадив тим більше десь всі справи ділися.я не здивуюся як скоро з’явиться янек і будуть казати що це Зеленський дозволив, а ні насправді винувата порошенківська влада яка умудрився порозвалювати всі справи проти них тай ще й гроші всі їм поввідавати.

  2. да это порох возродил РЫГИНАЛОВ. Вот, недобитые и подняли свою голову и готовят контреволюцию в Украине, а мы молча наблюдаем за происходяшим. А где СБУ??? В Украине достаточно сил желающих реванша и толерантное отношение к ним может закончиться тем, что в один прекрасный день, мы все благодаря им окажемся уже в составе рашки. Так уже было в 1918 году.

  3. Анна Кот нас постоянно чем то другим отвлекали, а свои дела делали тихо. Вот и Штефу держали ну очень мало в изоляторе. Может и награду от порошенка получила. Скоро узнаем.

  4. Жах,до чого ми дожили! Всяка підота,сволота ,лізе до влади! Коли ж їх посадять за злочини проти України! “Русскомірци”і “Совкодрочі”, ваші лідери повертаються,радійте! Я надіюсь,що не надовго!!! Господи,спаси нещасну Україну від цих мерзотників!

  5. Люди добрі що то робиться яка бидлота знову лізе в Раду воно нічого не зміниться поки та вся наволоч буде при владі люди думайте що робите

  6. Я даже себе представить не в состоянии , какой там сброд и помои соберутся еще за полтора месяца до выборов в Парламент в этом ЖО.ОБЛОКЕ !!!

  7. А это уже чревато госизменой. Преступница лезет в депутаты. Что на это можно сказать.Скажу только одно мародеры и зрадники хотят быть у руля. В 2014 году звала Путина чтобы пришел и защитил а теперь в Раду стремится. Это как называется. А Зеленского судить за измену. Через эту Штепу погибло много людей. И ее до сих пор не осудили. Люди делайте выводы что и как.

  8. Анна Кот, а послушайте что говорит Штепа. Она участник договорняка по сдаче Славянска Гиркину, а подельники в Киеве. Вот поэтому и не осудили и не осудят. Она тянет их с собой.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>