10.4 C
Kyiv
Субота, 27 Квітня, 2024

Олег Ляшко звернувся до Ілона Маска з бізнес-пропозицією

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко хоче запустити виробництво електрокарів в Україні.

Політик звернувся до генерального директора компанії «Tesla» Ілона Маска з пропозицією зустрітися та обговорити можливість відкриття представництва в Україні, – передає прес-служба РПЛ.

«Моя команда у парламенті є ініціатором рішення про скасування податків для електромобілів. Завдяки цьому Україна подолала поріг у 10 тисяч ввезених електрокарів. Я написав звернення до Ілона Маска і найближчим часом хочу з ним зустрітися, щоб обговорити питання розвитку в Україні виробництва власних електромобілів на базі того з автозаводу в Запоріжжі чи інших вітчизняних підприємств», – розповів Ляшко.

Лідер РПЛ переконаний, за розвитком «високих технологій» – майбутнє України.

«Хто робить ставку на інтелект, нові розробки, нові технології – той і перемагає в цьому світі, бо це відновлення власної промисловості та науки, щоб продавати більше готової продукції, а не сировини, і на цьому заробляти», – підкреслив політик.

Нагадаємо, 21 січня ХХІІ з’їзд РПЛ висунув кандидатуру Олега Ляшка на посаду Президента. Сам політик напередодні опублікував свою програму та розповів про перші кроки на посаді глави держави.

Олег Ляшко разом зі своєю командою прийшов до Центральної виборчої комісії та подав документи на реєстрацію кандидатом у Прeзидeнти.

1 коментар

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>