12.1 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Ляшко розповів про перші кроки на посту президента

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко назвав перші кроки, які він і його команда зроблять, коли його оберуть президентом України.

Своїми планами політик поділився під час зустрічі з молоддю, яка проходила в будівлі КМДА, – передає ІНФОРМАТОР.

Ляшко заявив, що у випадку обрання його президентом він внесе зміни до Конституції про зменшення чисельності складу ВРУ та ліквідації посади прем’єр-міністра.

«Перше. Я ініціюю зміни до Конституції про скорочення чисельності складу парламенту до 250 депутатів. Друге. Я ініціюю зміни до Конституції про ліквідацію посади прем’єр-міністра України. Я пропоную американську модель управління, коли президент очолює виконавчу гілку влади і несе всю відповідальність за стан справ в країні», – сказав лідер Радикальної партії.

Також Ляшко пообіцяв внести зміни до бюджету та перекрити контрабандні потоки на митниці.

«Я ініціюю перегляд бюджету. Той бюджет, який був прийнятий минулого року, не відповідає об’єктивним реаліям, які є в нашій країні. Ми переглянемо бюджет, радикально піднімемо зарплати вчителям, лікарям, соціальним працівникам. Ми перекриємо контрабандні схеми на митниці, скоротимо чисельність чиновників, позабираємо космічні зарплати тим, хто їх не заслуговує, і направимо їх тим, хто їх заслуговує», – наголосив політик.

Дивіться з 40:40  

https://www.facebook.com/informator.ukraine/videos/291756654751106/

Крім того, після обрання гарантом Ляшко планує ініціювати ухвалення законопроекту про імпічмент президента.

Нагадаємо, Чернігівщина визначилася із кандидатом в президенти – це Олег Ляшко.

3 КОМЕНТАРІ

  1. КАК ДОРОГО ОБОЙДУТСЯ ДЛЯ НАС ВСЕ ЭТИ ФРИКИ——КОТОРЫЕ НЕ ИМЕЮТ НИКАКИХ ШАНСОВ НА ВЫБОРАХ—-ЭТО И ЕСТЬ КОРУПЦИЯ ФАЛЬСИФИКАЦИЯ УНИЖЕНИЕ СТРАНЫ И ОТНОШЕНИЕ К ЛЮДЯМ КАК К БЫДЛУ—–ЖАЛЬ НЕТ БОГДАНА СИЛЬВЕСТРОВИЧА СТУПКИ С НАМИ—–МЫ БЫ ВАМ УСТРОИЛИ ВЫБОРЫ У ВАС МРАЗИ ПРОСТО БЫ НЕ БЫЛО ШАНСОВ АПРИОРИ.-
    ОДНА ШЛОЕПЕНЬ- —–ОДНО И ТОЖЕ СИДЯТ И НЕСУТ ХЕРНЮ 24 ЧАСА.ЭТО НЕ ДЕПУТАТЫ А АГИТАТОРЫ НА ЗАРПЛАТЕ ИНТЕЛЕКТА НОЛЬ ЭТО НЕ ЕКСПЕРТЫ А ЖАЛКИЕ ХАЛУИ. —-
    ПЛАТФОРМА ЗА ЖИТТЯ—– ХОЧУ СПРОСИТЬ ЧЬЕ ЖИТТЯ???????? ТАКИХ МРАЗЕЙ КАК РАБИНОВИЧ ШУФРИЧА БОЙКО МЕДВЕДЧУК ——-ПОСМОТРИТЕ НА ДЕКЛАРАЦИИ ЭТИХ УБЛЮДКОВ МИЛИОНЫ БАКСОВ И ТД————–ДА ВАС СВОЛОЧИ ЕЩЕ 2014 НУЖНО БЫЛО СПРОСИТЬ НА МАЙДАНЕ ВСЮ ФРАКЦИЮ В ПОЛНОМ СОСТАВЕ И ВСЕХ ХТО УБЕЖАЛ В МОСКВУ И ТЕ ЧТО СЕДЯТ И СНОВА ГАВКАЮТ С КАЖДЫМ ДНЕМ ВСЕ БОЛЬШЕ И БОЛЬШЕ.
    ГДЕ ЗАКОН О СЕПЕРАТИЗМЕ? СЕЙЧАС ВСЕ ЭТА МРАЗИ И НЕ ПИКНУЛА БЫ–АВТОМАТИЧЕСКИ ЛИШЕНЫ БЫЛИ БЫ ГРАЖДАНСТВА И ГАВКАЛИ БЫ ИЛИ С ТЕРИТОРИИ РФ ИЛИ С ТЮРЬМЫ.
    И ЭТИХ КОТОРЫЕ У ВЛАСТИ И ВАС ВЫПУСКАЮТ ИЗ СТРАНЫ КРЫШУЮТ ВАШ БИЗНЕСС –ЗА 5 ЛЕТ НИ ОДНОЙ ПОСАДКИ В ТЮРЬМУ. ОПЯТЬ ОДНИ СХЕМЫ ОДНО ВОРОВСТВО. КАК ВЫ ВСЕ НЕ ОСОЗНАЕТЕ ЧТО БОЛЬШЕ НЕ БУДЕТ НИ КАКИХ МАЙДАНОВ БУДЕТ СРАЗУ 1918—–ПОЛНАЯ НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ И ОГРОМНАЯ КРОВЬ.
    ВЫБОРЫ ЮЩЕНКО-ЯНУКОВИЧ ВСЕ ПОМНЯТ КАК ПИДРАХУЙ В ЦВК ОБЬЯВЛЯЛ ПАХАНА) ВСЕ ВАШИ РЕЙТИНГИ ЗАКАЗУХА И БЛЕФ ХОТЯ ЛОХИ ВЕРЯТ)))))
    –ВСЯ ОСНОВНАЯ ИГРА ЭТО ЮЛЯ И ГРИЦЕНКО –——ВСЕ ОСТАЛЬНОЕ РЕЙТИГИ ПРОПЛАЧЕННЫЕ, ЭКСПЕРТЫ ХАЛУИ, АГИТАТОРЫ В РЯСАХ—-ТЕХИЧЕСКИЕ ФРИКИ кандидаты КОТОРЫЕ СОЛЬЮТ СПИСКИ ЧЛЕНОВ ИЗБИРАТЕЛЬНЫХ КОМИСИЙ И НАБЛЮДАТЕЛЕЙ ЗА ДЕНЬГИ, ХЛЕБНЫЕ МЕСТА , ВСЕ ЭТО ЗНАЕМ.
    ДАВАЙ НАСИРОВА И РОЗЕНБЛАТА ЕЩЕ))))))———–ПУСТЬ ПОЛИНЯЕТ НА 100 000 БАКСОВ ЗАПЛАТИТ С СВОЕГО КАРМАНА В КАЗНУ ХОТЬ КАКАЯ ТО БУДЕТ ПОЛЬЗА—–МИЗЕР А ПРИЯТНО)))——ТУПО СЛИВ ВЫБОРОВ ПРОДАЖА МЕСТ В ИЗБИРАТЕЛЬНЫХ УЧАСТКАХ ЧЛЕНОВ КОМИССИЙ И НАБЛЮДАТЕЛЕЙ————ДУМАЕТЕ ЭТО ВАМ ПОМОЖЕТ??????)))) РЕГИСТРАЦИЯ ЭТИХ МЕТОСТАЗОВ -ФРИКОВ ТЕХНИЧЕСКИХ.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>