11.5 C
Kyiv
Субота, 27 Квітня, 2024

Чернігівщина визначилася із кандидатом в Президенти – це Олег Ляшко

Земляки – за Ляшка! Чернігівська команда Радикальної партії першою визначилась із єдиним кандидатом в Президенти України – одноголосно підтримала Олега Ляшка на партійній конференції місцевого осередку.

Лідер РПЛ подякував землякам за довіру та зізнався, що це дуже важливо для нього, адже саме чернігівська земля дала йому життя і великий політичний шлях, – передає прес-служба Радикальної партії.

«Чернігівщина – завжди у моєму серці. Завдяки її мешканцям я став тим політиком та діячем, якого знає вся країна. Все починалося з Чернігівщини – з моєї Борзни, з Бахмача, з Прилук, з Сосниці, з Коропа, з Мени. Немає і клаптика чернігівської землі, де б я не був та яку я б не знав. Ми разом із вами йдемо до великої перемоги. І я абсолютно впевнений, що ми виграємо вибори. Бо я ще з дитинства знав, коли виховувався в Прилуцькому дитбудинку та інтернатах, що я не такий, як всі, що у мене є місія. Місія одна – навести порядок в країні. І ми разом з вами це зробимо!», – звернувся до земляків Ляшко.

Політик згадав, як все починалось. Розповів, як невелике коло однодумців перетворилось в потужну команду, яка взяла третє місце на президентських виборах 2014 року та того ж року цілою фракцією зайшла у парламент. Тепер у Верховній Раді її називають «залізною командою» Олега Ляшка.

«Моя Чернігівщина на будь-яких виборах дає найкращий результат за мене. І все це завдяки вашій роботі. Я знаю багатьох із вас багато років. Ви були поруч зі мною тоді, коли мало хто вірив у нашу перемогу. Хочу, щоб ви так само вірили і сьогодні. Як казав Махатма Ганді: «Спочатку тебе не помічають, потім сміються, потім з тобою воюють, а потім ти перемагаєш». Сьогодні ми на стадії перемоги. І від кожного з вас залежить ця перемога. Я вам довіряю, вас підтримую і дуже ціную кожного з вас. Ми – команда переможців!», – подякував чернігівській команди лідер РПЛ.

Олег Ляшко окреслив основні цілі та завдання на найближчі 5 років та запевнив, що покаже приклад, як треба відбудовувати країну.

Нагадаємо, Ляшко зареєстрував законопроект про заборону експорту дров.

16 КОМЕНТАРІ

  1. 2 реформатора один уже 4 года судиться за Элименты и за имущество и ворует в месте со вторым с тендеров по пожаркам госбюджет!!! Людей нахер посылает один и второй с нашего бюджета школы строят а себе медали вешают … один экскортниц возит на одых по 20 тис дол 2 реформатор с Даниэлем отдыхает

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>