14.9 C
Kyiv
Вівторок, 23 Квітня, 2024

Окупанти в Криму вивели на навчання ракетні кораблі в Чорне море

Російські військові провели навчання ракетних кораблів в акваторії Чорного і Каспійського моря, в навчаннях взяли участь понад  5 тисяч військовослужбовців.

Про це повідомляє прес-служба російського Міністерства оборони.

“Навчально-бойові завдання виконали ракетні з’єднання 58-ї і 49-ї загальновійськових армій ПВО, а також ракетних кораблів Чорноморського флоту і Каспійської флотилії”, – повідомили у відомстві.

Навчання проходили в п’яти регіонах – Дагестані, Північній Осетії, Ростовській області, окупованому Криму, на Ставропіллі, а також в акваторіях Чорного і Каспійського морів.

“Ракетні та артилерійські з’єднання, а також кораблі, оперативно-тактична авіація і частини ППО відпрацювали понад 900 нормативів. Більше 5 тис. військовослужбовців в складі розрахунків і екіпажів виконали близько 500 вогневих завдань, в тому числі понад 300 з бойовою стрільбою”, – додали в російському міністерстві.

 У навчаннях було задіяно понад 500 одиниць артустановок і ракетних комплексів, включаючи далекобійні важкі артилерійські знаряддя “Тюльпан”, реактивні системи залпового вогню “Торнадо”, “Смерч”, “Ураган”, “Град”, самохідні гаубиці “Мста-С”, а також оперативно-тактичні ракетні комплекси “Іскандер-М” і ракетні кораблі, оснащені крилатими ракетами “Калібр”.

Крім того, в навчаннях задіяли десятки безпілотних літальних апаратів, авіаційні засоби армійської, штурмової і оперативно-тактичної авіації, понад 20 літаків і вертольотів.

Нагадаємо, Охлобистін і Пореченков заявили, що “Кримнаш” та агітують за Зеленського.

4 КОМЕНТАРІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>