15.4 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Одіозні забудовники та екс-регіонали. Хто увійшов в партію Смешка?

Сьогодні ЦВК зареєструвала 76 кандидатів у народні депутати України від партії “Сила і честь” Ігоря Смешка.

Детально про список партії Смешка можна переглянути на сайті ЦВК. Ми звернули увагу на окремих осіб у списку, які мають контраверсійну біографію.

В списку фігурує Горащенков Олексій Миколайович. В 2018 році він потрапив у гучний скандал. Його називають “куратором НАЗК”.

14 листопада керівник департаменту фінансового контролю та моніторингу способу життя НАЗК Ганна Соломатіна заявила, що керівництво і члени агентства фальсифікують результати перевірок електронних декларацій, передає УНІАН.

Вона оприлюднила скріншоти переписки із людиною, якою, за її словами, є перший заступник керівника Головного департаменту стратегічного планування та оперативного забезпечення Адміністрації президента та «куратор НАЗК» Олексій Горащенков.

На скріншотах людина, яка підписана як “Олексій Гор”, заявляє про необхідність “якнайшвидше починати атаку на Юлю і Рабін…ча” та просить передати “три варіанти по грузину, як домовлялися”.

У списку можна найти екс-депутата “Партії регіонів” Івана Ступака. За часів Януковича був головою підкомітету з питань законодавства про адміністративні правопорушення та організації охорони громадського порядку та громадської безпеки Комітету Верховної Ради України з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності.

Варто згадати і одіозного забудовника Миколу Негрича.

Він є директором компанії “Геос” на будівельному майданчику якого на Голосіївському проспекті, 46 у серпні відбулася бійка зі стріляниною.

Нагадаємо, що наймолодший “мажоритарник” в Україні Ігор Бєлов балотується по 223 округу.

4 КОМЕНТАРІ

  1. Звідки цей гєбешника так стрімко взявся?..Хай спочатку поверне російський орден, яким його нагородив Путін..

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>