3.3 C
Kyiv
Субота, 20 Квітня, 2024

Ніцой готова стати міністром культури

Якби Зеленський запросив мене стати міністром культури, то я, мабуть, пішла б. У мене є бачення того, як розвивати нашу Україну. Я дуже мрію не просто повернути наші традиції, а зробити Україну привабливою для іноземних туристів.

Про це в ефірі на телеканалі ZIK заявила письменниця і громадська активістка Лариса Ніцой.

Відповідаючи на питання глядача, чи погодилась би письменниця стати міністром культури у команді Зеленського, Лариса Ніцой зазначила, що Зеленський її не запросить на цю посад. Але якби таки запросив, додала письменниця, вона б погодилась.

«Якби я була міністром культури, то, Боже мій, мої фантазії так би розгулялися, що ми б Україну зробили цукеркою. До нас би хлинули туристи. Ми б стали дуже привабливими», – наголосила Лариса Ніцой.

Вона додала, що мріє відновити давні українські традиції. На переконання Лариси Ніцой, саме вони зможуть привабити іноземних туристів і прославити Україну на увесь світ.

«Я дивуюся, що ми зустрічаємо китайський новий рік, підпалюємо ліхтарики, але свій давній новий рік ми не популяризуємо на увесь світ. Адже колись українці святкували новий рік навесні. Вони виходили у поля, зустрічали жайворонків, водили хороводи.

Ми можемо перевести це в сучасну площину. Зустріти в українському стилі новий рік навесні – не означає змінити календар. Це означає повернути традиції і показати, як ми це робили. Це було б дуже цікаво для туристів.

Також треба відновлювати традиції Різдва. От ми захоплюємося бразильськими карнавалами, але ж наші вертепи – це і є той самий карнавал. Та туристи хлинули б до нас!» – акцентувала Ніцой.

Раніше ми писали, що В’ятрович вимагає від Зеленського вибачень за жарти про Голодомор.

252 КОМЕНТАРІ

  1. Уже одно подобное зло ввиде ули Супрун есть, теперь ещё это стибанутое лезет. Где же так родная Наша Украина прогневила Всевышнего?

  2. Як швидко ,почали лізти і пропонувати себе в міністри ,примєри ,і.тд.А вже забули про Зе. клоуна,наркомана.? Від корита не хочеться відриватися. Ні ,тікайте поки ще є час.

  3. Ницой министр, казак Гаврелюка премьер и по списку сами знаете. Но только в ихних снах. Я понимаю что мы с одних ворот, а этих видать при выходе голову повредило.

  4. Она из никудышней бумагомарательницы уже превратилась в безмозглого политика. А все политики по сути своей проститутки. Это не я сказал, об этом говорит весь мир.

  5. Заметьте, коментарии все на руссом языке…
    Народ русскоязычный против, но ведь мы живем в стране,кот.называется УКРАИНА !!!
    КОНЕЧНО У НЕЕ КРАЙНОСТИ, НО МОЖЕТ ТОГДА СТАЛА БЫ УКРАИНА УКРАИНСКОЙ, А ??????

  6. Я вважаю, це був би кращий міністр усіх часів. І пропонує вона себе не у міністри до зеленського, а у міністри культури.

  7. Спаси и сохрани! Что за нравы сейчас : раньше уважаемому человеку должны были предложить должность,а сейчас сами себя предлагают :Ницой хочет в министры,Садовой,брехлЮля,даже потрох- в премьеры.Что же это за публика?Спаси нас,Господи,от них!

  8. А хіба важливо? Головне, як лікарню назвати. Може БПП? А що – божевільня пришиблених порохом. Цілком доречно. І палати так, щоб на всіх вистачало.

  9. Міністр культури в одній палаті з Фаріон і тією адвокатесою , що Західні області Польщі віддавала. А щоб не було так, що ми жорстокі, то Супрун їм до повного складу. Повний фарш, що називається.

  10. Я голосувала за Зеленського,АЛЕ доля правди в словах Ніцой Є,треба НАШУ культуру піднімати до європейського рівня,більшість з вас і я в тому числі не знаємо НАШІ традиції,вона вірно говорить про китайський новий рік,про хелоуїн і інші НЕ НАШІ свята,в НАШІ традиції не чім не гірші від інших. Прислухатися потрібно — вона права,(свій по своє)

  11. Какой министр.Эта сука один из несколький врагов украинского народа.Это сука мовного конфликта.Эту тварь не министром а на костер на хер.

  12. Провокатор, який розпалює ворожнечу у власній країні та зневажає власний народ, не може бути міністром культури!

  13. Светлана Рябина вона як раз всiх навчить. Якщо мiнiстром призначати людину, яка дозволяе кидати дрiбнi монети в лице касиру i не соромиться цього, то традицiям вона навчить добре. Вона самий справжнiй хамелiон, перефарбовуеться на ходу.

  14. Оборотни,гнать их всех.Лезут к Зеленскому,чтобы побольше нагадить при случае.Как им можно верить после того,как они столько дерьма на него выливали.

  15. Ніц гой,готова на все заради грошей, чи готова вона на кулю ,заради України? Думаю це дрянь яка піариться заради грошей,часом Геращенко не її подруга.

  16. Татьяна Панфилова а ты тупоголовая считаешь себя умной??? Когда на передовой гибли салаты порох со Свинарчуками торговали оборонкой, ты жопу рвеш за него а он моряков в плен….так ты может идиолог русского мира , с парашкиного окружения , и доверенное лицо Путлера???? Потому ты считаешь себя такой умной ???

  17. Боюсь, что тогда министерство культуры превратится в министерство по разжиганию вражды между государствами и в самом государстве

  18. ЭТУ БЕЗМОЗГЛУЮ ДУРУ, НЕЛЬЗЯ ПРИГЛАШАТЬ В ПРАВИТЕЛЬСТВО, РАЗВЕ, ЧТО ДВОРНИКОМ! ЕСТЬ ТРИ РЕДКОСТНЫЕ ДУРЫ, КОТОРЫХ НУЖНО ГНАТЬ В ТРИ ШЕИ. ЭТО: ГАДИНА НИЦОЙ, ЗЛОБНАЯ ФАРИОН И БЫДЛО ЛУЦЕНКО!

  19. Ты же не так давно другое пела .Изварачиваяся как змея на сковороде.двухличное создания лижбы у кормушки постоять

  20. Боже упаси!
    Воно ж больне на голову!
    Ещё и Фарион пригласить не помешало бы и всех в палату✓6, туда и Вятровича с Парубием, и Барну и вообще , не обойдется одной палатой.

  21. Я надеюсь, что Зе ее пошлет куда подаоьше.Эта умалишенная задрала всю Украину.Ее бы под суд, за разжигание межнациональной враждв 160 и 161 си.УК Украины.

  22. Инна Манько согласна с Вами!Абсолютно. Такие как эта стравливают русскоговорящих, украиноговорящих и других между собой, что б люди воеаали между собой и не мещали им воровать.А то вдруг вспомнят, что друг друга понимают прекрсно и напрааят свою войну на дармоедов обвороаывающих свой народ

  23. Ницой захвати свою подружку Фарфор и прямиком НАХРЕН так и в етом направлении подальше от общества цывилизованного??

  24. Пипец!
    Эту идиотка даже на порог детского сада и школы нельзя пускать,а в министерство тем более!!!!!
    Надеюсь у нового президента будет правильное решение этого вопроса!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>