15.9 C
Kyiv
Четвер, 28 Березня, 2024

В’ятрович вимагає від Зеленського вибачень за жарти про Голодомор

Якщо Володимир Зеленський справді хоче показати, що в політиці він інший, аніж на сцені, то мав би вибачитися за те, що він знущався та насміхався з Голодомору.

Про це в ефірі програми FACE2FACE з Тетяною Даниленко на телеканалі ZIK заявив голова Українського інституту національної пам’яті Володимир В’ятрович.

Тетяна Даниленко поцікавилася, яке його ставлення до творчості Володимира Зеленського. У відповідь пан В’ятрович зазначив, що до його творчості ставиться вкрай негативно, адже одним із елементів його творчості є постійне висміювання українства.

«Він творить комічний примітивізуючий образ українця, такого собі хохла-малороса, яким насправді його бачать росіяни, і яким він подобається. На жаль, значна частина українців теж із задоволенням сприймає цей образ, але це не те, що відповідає розумінню, ким є українці. Як людина, для якої важливі питання історичної пам’яті, я абсолютно не можу йому простити, поки не почую вибачень, його жартів, які стосувалися Голодомору», – вважає гість програми.

За його словами, є певні святі теми, яких не мали б торкатися вкрай агресивні коміки. Історик також переконаний, що за такі жарти про Голокост у розвинених західних державах людина не мала б жодного політичного майбутнього.

«Я не хочу робити вирок, зважаючи на його дивні і подекуди антиукраїнські вибрики у творчості, що він однозначно стане антиукраїнським політиком. Він мав можливість це зробити як кандидат, але він такою можливістю не скористався, але може це зробити перед тим, як стане президентом або після інавгурації», – констатував пан В’ятрович.

Раніше Володимир В’ятрович сказав, що думає про ідею присвоїти Степанові Бандері звання Героя України.

 

11 КОМЕНТАРІ

  1. Я аот жду, когда Вятроаича за фашизм посадят.С его подачи у нас уже появился полк СС Галичина и мало того в начале мая прошел турнир посвященный СС Галичине.Скажите, когда это чучело за это посадят?

  2. Nelli Makovskaya а чего ж раньше молчали? Возбудились-то как! А у порошенко слабо потребовать? Или у 450 клоунов?

  3. Ludmila Yatsenko
    З порохом хай зеля розбирається,
    Він же обіцяв вам як у фільмі,їх всіх розстріляє,
    От і подивимся на що він здатний,
    але як бєня скаже:?!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>