13.2 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Невідомі вломилися до помешкання активіста Медведька: нові подробиці

Вчора, 7 серпня, з’явилася інформація про те, що до квартири, де мешкає активіст С14 і колишній політв’язень Андрій Медведько вломилися невідомі особи. 

Андрій Медведько є одним з фігурантів справи про вбивство скандального антиукраїнського діяча Олеся Бузини. У 2015 році у Андрія Медведька і Дениса Поліщука (інший фігурант справи) вже грабували – сторона захисту у суді заявила, що речі могли бути вкрадені поліцією, щоб в подальшому використати їх в якості “доказів”.

ІНФОРМАТОР зв’язався з постраждалим, щоб дізнатися деталі останнього інцинденту.

Хто міг вломитися до вашого помешкання і з якими мотивами?

– Я не знаю, хто це міг зробити. Хочеться вірити, що це звичайні грабіжники. Але вони поцупили мою зимову куртку і більше нічого не взяли. Навіть поліція каже, що це дивна ситуація. Кому потрібна куртка? А якщо і потрібна то чому не взяти інші речі? Там були і дорожчі.

Однак я би простив і ту куртку, якби не сумні події 2015-го року, коли в моєї дружини так само викрадали непотрібні речі, щоб потім долучити їх до фабрикації кримінальної справи проти мене. Параної додає той факт, що зовсім недавно в мого посправника Дениса Поліщука вкрали старі туфлі зі спільного коридору. Ще і замок був не зламаний, а відкритий і знову закритий, це дуже дивно. Зараз відбувається теж саме, що і 4 роки тому. Однак, хочеться все ж вірити, що це банальний грабунок.

Може ви отримували погрози, чи помічали стеження за собою?

Нічого подібного останні місяці не помічав.

В якому стані зараз перебуває справа про вбивство Олеся Бузини?

Справа Бузини зараз на етапі судового розгляду. До вивчення матеріалів справи ще не перейшли. Не так давно головуючий суддя взяв самовідвід, потім відвели ще одну суддю. Маю надію, що з новою суддею справа зрушить з мертвої точки і розгляд буде відбуватись згідно закону.

Велика подяка адвокатам, які захищають мене у цій справі. Якби не вони – я би сидів, за те чого не робив.

Раніше народні депутати розповіли кореспондентам ІНФОРМАТОРа про своє ставлення до судового процесу над Андрієм Медведьком та Денисом Поліщуком, яких звинувачують у вбивстві скандально відомого журналіста Олеся Бузини.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>