9.8 C
Kyiv
Четвер, 25 Квітня, 2024

Невідомі вломилися до квартири активіста і політв’язня Медведька

Колишній політв’язень і активіст руху С14 Андрій Медведько, якого звинувачували у вбивсті одіозного антиукраїнського діяча Олеся Бузини, повідомив, що невідомі особи вломилися до його житла і провели обшук.

“Поки те да се – хтось порився в наших речах за нашої відсутності. Відкрили відмичкою і акуратно закрили. Перерили все, потім акуратненько склали на купу. Я би навіть поліцію не викликав, бо на тій квартирі ми не живемо. Нічого окрім якихось старих кофтинок не зникло. Навіть додалось! Не кликані гості залишили після себе недопалки”, – написав Медведько у себе на Facebook.

“Останній раз коли в моєї дружини з машини крали якісь тряпки – це була спецоперація МВС, в результаті якої на мене почали вішати вбивство. Тому якось так”, – згадує активіст події 2015 року.

“Викличу групу, хай зафіксують. Зроблю це уже після доленосних зборів оргкомітету Маршу Захисників. Там будуть прийняті важливі рішення, яких дуже чекають по всій Україні, а особливо в Офісі Президента”, – пише Медведько.

Раніше народні депутати розповіли кореспондентам ІНФОРМАТОРа про своє ставлення до судового процесу над Андрієм Медведьком та Денисом Поліщуком, яких звинувачують у вбивстві скандально відомого журналіста Олеся Бузини.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>