8.7 C
Kyiv
П’ятниця, 19 Квітня, 2024

“Не дав грошей на горілку”: Під Сумами п’яний чоловік зарізав батька

Розлютившись на батька, що той не дав грошей на горілку, 46-річний мешканець міста Глухів Сумської області ножем наніс йому кілька ударів, які виявилися не сумісними із життям.

Про це повідомляє поліція Сумської області.

Ввечері до чергової частини поліції зателефонувала жінка, яка повідомила, що знайшла 70-річного сусіда в його квартирі на підлозі мертвим в крові. Виїздом на місце слідчо-оперативної групи інформація підтвердилась. Стало зрозумілим – чоловіка вбили. На його тілі поліцейські виявили ножові поранення.

Правоохоронці розпочали оперативні заходи, спрямовані на розшук зловмисника, який міг скоїти даний злочин. Під час опитування мешканців будинку вони отримали інформацію, що в день загибелі пенсіонера до нього приходив син. Чоловіка розшукали. Спочатку він заперечував свою провину, мовляв, нічого не пам’ятає, бо був п’яний, а потім зізнався у скоєному.

Зі слів підозрюваного, на батька він образився бо той не дав грошей на горілку. Виникла сварка, син схопив ніж і наніс декілька ударів батькові у груди. І лише коли той впав, зрозумів, що накоїв. Закрив двері і пішов додому.

Наразі чоловік затриманий в порядку ст.208 КПК України. За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) КК України. Суд виніс рішення про обрання чоловіку запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Досудове слідство триває.

Раніше на Сумщині чоловік вбив свого сусіда, аби вкрасти його банківську картку, після чого намагався втекти до Києва.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>