6.2 C
Kyiv
П’ятниця, 19 Квітня, 2024

Нацрада оновила склад наглядової ради НСТУ

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення 11 липня внесла зміни до складу наглядової ради ПАТ “Національна суспільна телерадіокомпанія України.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

Так, Нацрада затвердила кандидатури двох нових членів наглядової ради і вивела з її складу Сергія Тарана від фракції БПП за власним бажанням.

Кандидатуру нового члена наглядової ради НСТУ Катерини Дулапчій було запропоновано депутатською групою “Воля народу” замість Тараса Аврахова, членство якого в наглядовій раді призупинено рішенням Нацради від 4 квітня цього року.

Нацрада 7 червня отримала заяву Сергія Тарана про настання підстав для припинення повноважень члена наглядової ради НСТУ, оскільки його обрано членом президії центральної ради політичної партії “Європейська солідарність”, а перебування на цій посаді унеможливлює його роботу в наглядовій раді Суспільного мовника.

Новою кандидатурою в складі наглядової ради від фракції БПП також стала Оксана Миронова.

Раніше ми писали, що ведучий телеканалу “Прямий” Матвій Ганапольський отримував “сіру” зарплату під час роботи на “Радио Вести”, уникаючи сплати податків до Державного бюджету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>