19.7 C
Kyiv
Четвер, 25 Квітня, 2024

Нацполіція відкрила кримінальне провадження щодо відеоролику з Зеленським і КамАЗом

Національна поліція України за фактом розповсюдження відеоролика за участі кандидата в президенти відкрила кримінальне провадження.

Про це правоохоронці повідомили на своїй сторінці у Facebook.

“За результатами моніторингу соціальних мереж, Національною поліцією виявлено факти розповсюдження відеоролика, в якому одного з кандидатів на посаду президента України нібито збиває вантажівка.

Наразі триває перевірка, в рамках якої поліція з’ясовує обставини появи цього відео та осіб, причетних до його замовлення, виготовлення та розповсюдження. Також готується офіційний запит до представників адміністрації соцмереж, які поширили це відео, – з метою його видалення”, – повідомили у Нацполіції.

За даним фактом Головним слідчим управлінням Нацполіції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 346 Кримінального кодексу України – погроза або насильство щодо державного чи громадського діяча.

Нагадаємо, вчора політтехнологи Порошенка вкотре здивували українців новою провокативною агітацією. На офіційному каналі команди президента було опубліковано відео, на якому вантажівка збиває кандидата в Президенти Зеленського. Нагадаємо, що у 1999 році український політик В’ячеслав Чорновол загинув внаслідок ДТП з КамАЗом.

Ескперти розповіли, навіщо штаб Порошенка оприлюднив відео з вбивством Зеленського.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>