19.3 C
Kyiv
Четвер, 25 Квітня, 2024

Наступна Верховна Рада буде жахливою, – Дроздов

Журналіст і письменник Остап Дроздов поділився своїми думками і дав прогноз стосовно майбутніх парламентськіх виборів.

“Вибори не мають ніякого сенсу – якщо не змінювати виборчу систему та правил гри на них. Якби від виборів щось залежало, то їх уже давно скасували б. Наші вибори продумані системою як можливість себе постійно відновлювати. Закриті списки, високий прохідний бар’єр, не заборонена політична реклама – допоки все це лишається, доти вибори є злом…

…Неіснуючі політичні сили типу “Слуга народу” чи “Голос” Вакарчука, будуть намагатися понабирати бодай якусь більш-менш якісну альтернативу, але вона повністю розчиниться в бувалих політиках, які вже мають досвід нейтралізації різного роду чужорідних тіл.”, – говорить журналіст.

“Наступна Верховна Рада буде жахливою. Я з нетерпінням очікую на це подивитись. Мене завжди трохи забавляє регрес. Ми прийшли до того, що політика не розглядається як інтелектуальне, серйозне ремесло, яке задає порядок денний для всієї країни. Ми віртуалізували політику, і, зізнаюся, це навіть краще, ніж серйозно ставитися до всіх тих морд. Якщо через тролінг ми будемо делегітимізовувати цілу гілку влади, то це ще не найгірше, що може бути”, – сказав Дроздов в інтерв’ю виданню Варіанти.

Раніше Олег Ляшко розповів про завдання, які ставить перед своєю командою у новій Верховній Раді.

11 КОМЕНТАРІ

  1. Ви знаєте,оці дрозьдікі-портнікі та їм подібні ТІЛЬКИ СІЮТЬ РОЗБРАТ І ЯКУСЬ НАГНІТАЮТЬ ПАНІКУ в країні!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>