14.3 C
Kyiv
Четвер, 28 Березня, 2024

Ляшко розповів, для чого іде в новий парламент

«Проросійський реванш у новому парламенті – тільки через мій труп!», – Олег Ляшко розповів про завдання, які ставить перед своєю командою у новій Верховній Раді.

На 24-му з’їзді Радикальної партії політик оголосив програму, з якої йде на дострокові парламентські вибори, та озвучив список кандидатів у народні депутати. На брифінгу з журналістами зізнався і про амбіції стати головою парламенту, – передає прес-служба РПЛ.

«В президії українського парламенту при Ляшку не буде жодного кума Путіна, жодного, хто сіє проросійський реванш. І своїм ключовим завданням на посаді голови парламенту я бачу скорочення чисельності депутатів до 250 чоловік та наведення порядку, щоб не було кнопкодавства. При мені вони не ратиці свої будуть сунути до бюджетного корита, а пальчики підкладати під сенсорну кнопку і голосувати. При мені у Верховній Раді буде дисципліна, як в моїй команді, та не буде того позору, який сьогодні бачать люди, а проросійський реванш буде можливий тільки через мій труп!», – наголосив Ляшко.

Лідер РПЛ хоче навести порядок як у владі, так і в країні.

«Скасування недоторканності з президента, суддів, депутатів, новий виборчий кодекс з відкритими списками, запровадження механізму відкликання депутатів, щоб не сиділи у парламенті і не обростали мохом. Якщо депутат не буде ходити на роботу – забрати мандат і вигнати ногою під зад, а на його місце обрати людину, яка усвідомлює свою відповідальність перед українцями. Ось мої ключові завдання. Крім того, ми йдемо до парламенту, щоб навести порядок в країні, змінити економічну політику, не дати вкрасти землю у селян та забрати українську мову. Тому вперед – до перемоги!», – сказав Ляшко.

Нагадаємо, у Києві, у парку Тараса Шевченка, пройшов з’їзд Радикальної партії Олега Ляшка.

На ньому Радикальна партія оголосила свій виборчий список.

Також народний депутат, полковник ЗСУ Іван Савка розповів, чому він долучився до Радикальної партії.

6 КОМЕНТАРІ

  1. Ляшко! МУЖИК должен быть, как заяц, — слегка косой и при капусте. А нас, бабы, хлебом не корми, дай только хорошего мужика обидеть!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>