11.5 C
Kyiv
Четвер, 28 Березня, 2024

Наш з`їзд – крапля в морі народної підтримки Олега Ляшка, – Лозовий

Народний депутат України, заступник голови фракції Радикальної партії Андрій Лозовий у своєму виступі на з’їзді політсили розповів, чому Олег Ляшко стане президентом України.

Сьогодні, 21 січня, з’їзд РПЛ висунув Олега Ляшка у президенти, пізніше політик зареєструвався у ЦВК як кандидат.

Лозовий заявив, що даний виступ – один з головних у його житті і переконаний, що 31 березня Україна матиме воістину Народного Президента. Відео виступу політик розмістив на своїй сторінці у Facebook.

https://www.facebook.com/Andriy.Lozovyi/videos/3002986936393683/

“Брати і сестри. В Євангеліє від Матвія Ісус Христос вчить нас: майте віру розміром у гірчичне зерно – і ви зможете пересувати гори. У цьому залі є приклад людини, віра якої робить дива. Він не те, що мав нульові стартові можливості у житті, він мав мінусові. Ба більше. Тут у залі є лікарі, які підтримують Ляшка, і вони підтвердять, що 92 відсотки дітей, які народжуються із пуповиною навколо шиї, нажаль – їм жити не судилося. Він теж народився із пуповиною навколо шиї, але він вижив. І це – великий символ, це – перемога життя над смертю. І перемога, яка буде прийдешня, за підтримки Господа Бога і українського народу, коли ми матимемо свого, українського, народного президента, – це теж буде перемога життя над смертю. Тому що сьогодні українці вимирають. Нас стає все менше і менше. Хто може змінити це? Це може тільки той, хто нічого не боїться, кому ніякі життєві перешкоди ніколи не ставали на заваді. Той, хто ніколи не здавався і ніколи не ламався, що б не було. Тут виступала дуже зворушлива Галина Іванівна, його вчителька з інтернату. Подивіться – яка його доля. Народжувався з вадою – все-одно все нормально, все-одно життя перемогло. Дитячий будинок – ще важче, інтернат – один, другий, третій. Їде до Києва сільська дитина до ВНЗ, та не поступає, бо не має блату, не має волохатої руки. Він ламається?. Ні. Їде у село і працює трактористом. А потім вертається до Києва і підкорює його. Це найяскравіший український опозиційний журналіст новітньої епохи, і ви враховуйте, шановні друзі, тут багато людей ще зовсім молодих, це – молодь за Ляшка. Один момент. Це сьогодні у нас такий час, що кожен пише що завгодно і жодної відповідальності за це не несе. А Ляшка за своє слово переслідували, кидали за грати незаконно і він довів свою невинуватість. Закривали газету рішенням суду, топили тираж. Він зламався? Ні. Тому що він незламний.

Балотується Ляшко в парламент – знімають по бєзпределу з виборів. Він ламається – ні. Балотується другий раз через чотири роки. Фальсифікують вибори проти нього. Він знає, що переміг, що його результат вкрали, але він не ламається. Йде далі і перемагає. І дай Боже, шановні друзі, щоб у кожного з нас була така віра, як у нашого лідера. Тому що якщо ми, як Ляшко, будемо вірити у свої сили, вірити в те, що ми можемо, вірити в те, що ми зрештою переможемо і наведемо нарешті порядок у своїй Богом даній країні, тоді ця перемога точно буде. І це буде народна перемога.

На жаль, формальні моменти теж є, маю велику честь і гордість оголосити про те, що заснована Іваном Франком політична рада Радикальної партії рекомендує високоповажному з’їзду прийняти рішення підтримати Олега Ляшка кандидатом в президенти України.

Але рішення нашої політичної ради, рішення навіть такого великого з’їзду, тут зібралася уся Україна і зовсім різні люди, тому що Ляшко об’єднує. Це – краплина в океані тієї народної підтримки, яка є вже. І я вірю, що нашими спільними силами ми можемо мати народного президента. Все в наших руках, все залежить від нас. Вірте у перемогу, вірте у себе, Слава Україні!”

Нагадаємо, Ляшко порадив своїм конкурeнтам на прeзидeнтських виборах нe займатися фальсифікаціями.

1 коментар

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>