12.1 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Ляшко порадив своїм конкурeнтам на прeзидeнтських виборах нe займатися фальсифікаціями

Лідeр РПЛ Олeг Ляшко, який сьогодні після партійного з’їзду подав до ЦВК докумeнти для рeєстрації кандидатом у Прeзидeнти, закликав своїх конкурeнтів нe займатися фальсифікаціями і нe брeхати виборцям.

Про це інформує прес-служба Радикальної партії.

На запитання журналістів про опонентів, Олег Ляшко порадив іншим кандидатам в Президенти не займатися фальсифікаціями та підкупом, бо це не допоможе.

“Конкурентам можу побажати успіху і менше брехати українцям, тому що брехнею поле перейдеш і назад не повернешся. Ми йдемо дорогою правди. Нехай це важче, нехай це довше, але правда – це той продукт, який ніколи не псується. Той, хто бреше, той, хто будує схеми фальсифікацій підкупу виборців, по 1000 грн роздають за голос, щоб проголосували за владу, ніколи не матиме успіху”, – переконаний Олег Ляшко.

Політик зазначив, що разом зі своєю командою впевнено йтиме до перемоги.

“Я радий, що у нас прийняли документи. Сьогодні відбулося історичне рішення з’їзду. У підручниках історії про нього напишуть, як про з’їзд переможців. Для мене президентська посада, президентські повноваження – це не самоціль, а інструмент, хочу навести порядок у країні. Як казав Архімед: “Дайте мені точку опори, я переверну світ”. За перший президентський термін я наведу порядок. Ви забудете, як про страшний сон, про кредити, про бомжування, про приниження, про заробітчан, про завал економіки. Ми самодостатня країна, яка може повністю себе забезпечувати, де люди можуть жити достойно. Ми можемо виготовляти від голки, від граблів, від вил до космічних кораблів і космічних супутників. А сьогодні цю чудову достойну країну перетворили на жебрачку, яка ходить побирається по всьому світу”, – підкреслив кандидат у Президенти.

Раніше повідомлялося, що Зеленський кардинально змінив позицію щодо власного бізнесу в Росії менше ніж за місяць.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>