14.3 C
Kyiv
Четвер, 28 Березня, 2024

Нардеп-втікач Онищенко хоче поборотися за місце в Раді

Народний депутат Олександр Онищенко, який втік з України, має намір повернутися і взяти участь у дострокових парламентських виборах.

Про це пише LIGA.net.

“Я йду по 93-му округу (Київська обл. – ред.)”, – заявив Онищенко.

Для цього нардеп-утікач намір повернутися в Україну найближчим часом для подачі документів до Центрвиборчкому.

Раніше Онищенко заявляв про свою готовність повернутися в Україну, щоб взяти участь у судовому процесі та повідомляв, що розглядає варіант участі у парламентських виборах.

Також Онищенко заявляв, що має намір через суд домогтися переслідування екс-президента Порошенка через корупційні схеми.

Олександр Онищенко втік із України у 2016 році та перебуває у розшуку, хоча Інтерпол відмовився оголошувати його в міжнародний розшук. Того ж року Верховна Рада позбавила нардепа імунітету.

За версією слідства, Онищенко причетний до розкрадання понад 1,6 мільярда гривень з 2013 по 2016 рік. Збитки підприємству “Укргазвидобування” оцінюються у понад 740 мільйонів.

Нагадаємо, лідер партії “Традиція і Порядок” Богдан Ходаковський вирішив висуватися від партії “Сила і Честь” Ігора Смешка на парламентських виборах.

32 КОМЕНТАРІ

  1. Ти вже там був , та не простим , а рішалою !!! Май совість накрав та й досить !!! Чи може хочешь все життя в носі колупатись , та отримувати величезну зарплатню !!! Місце у шахті е , забійником !!! Будь ласка !!! ???????????

  2. Идиотизация общества — Люди настолько интегрировались в сложившуюся систему, что не могут себе даже представить другой вариант существования. Рада будет заполнена певцами, артистами, журналистами, так чего можно тогда ожидать и на что вы надеетесь??? Запрос на профессионалов у общества не требуется??? Страна и население дружно мозги потеряли, остановите всю эту шваль, задумайтесь, а что будет дальше с этими артистами, на что они способны???

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>