11 C
Kyiv
Четвер, 25 Квітня, 2024

На зустрічі у Зеленського Тимошенко пропонувала призначити її прем’єром, – інсайдер

Під час консультацій лідерів парламентських фракцій з Володимиром Зеленським Юлія Тимошенко пропонувала президенту не розпускати Верховну Раду.

Про це виданню ІНФОРМАТОР розповів один з учасників зустрічі президента з парламентарями.

Тимошенко наполягала, аби вибори до Ради все-таки відбулися в кінці жовтня, як передбачає закон про вибори.

Натомість, очільниця «Батьківщини» запропонувала створити у ВРУ нову коаліцію, а її тимчасово, до завершення чергових парламентських виборів, призначити прем’єр-міністром.

Також Тимошенко пропонувала змінити склад Кабінету Міністрів, яким, за її задумом, мала керувати вона.

Як відомо, за результатами зустрічі на Банковій стало відомо, що позачергові вибори до парламенту таки відбудуться. Перед тим, як Володимир Зеленський видасть указ про розпуск Ради, народні депутати розглянуть зміни до закону про вибори, які передбачають скасування «мажоритарки» і зниження прохідного бар’єра до 3%.

Нагадаємо, за даними інсайдерів ІНФОРМАТОРа найближчим часом Володимир Зеленський призначить Андрія Богдана головою Адміністрації президента.

72 КОМЕНТАРІ

  1. Скромная дамочка!Ни в коем случае!На ней клейма ставить негде.Вся эта майдановская шушера тянется ещё с 2004года.Пора положить этому конец.

  2. Александр Бескровный, запросіть партію «ригоналів» вони вже скоро всі повернуться. На посаду Прем‘єр міністра Азарова пропонуйте.

  3. Игорь Игорев, це тобі так хочеться, мураєва, вілкула. Забирайте цю пару до себе на «данбац», нехай керують вами. А тут вони непотрібні. Вже були вони при владі разом зі своім «проффесором» . Хай Бог милує, щоб ці гниди знову повернулися до влади.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>