8.2 C
Kyiv
П’ятниця, 19 Квітня, 2024

Андрій Богдан очолить Адміністрацію президента, – інформатор

Володимир Зеленський визначився з кандидатурою на посаду голови Адміністрації президента – очільником АП президент призначить адвоката Ігоря Коломойського Андрія Богдана.

Про це виданню ІНФОРМАТОР стало відомо з власних джерел в команді Зеленського.

За словами інсайдера, рішення по Богдану остаточне і, ймовірно, вже сьогодні Володимир Зеленський видасть указ про призначення Андрія Богдана головою АП.

Андрій Богдан був присутній на сьогоднішній зустрічі Андрія Парубія і керівників парламентських фракцій з Володимиром Зеленським. На зустрічі президент обговорював з парламентарями зміни до виборчого законодавства і розпуск ВРУ.

Богдан ліворуч від Зеленського

За словами учасників консультацій, Богдан приймав активну участь в обговоренні всіх питань, які піднімалися сьогодні на Банковій.

«Майже перед кожною реплікою Зеленського Богдан говорив йому, що казати», – розповів ІНФОРМАТОРу один із учасників зустрічі.

Варто зазначити, що Андрій Богдан не мав брати участь у переговорах президента з парламентарями, оскільки його правовий статус не визначений і він офіційно не є посадовою особою.

Нагадаємо, охорона Володимира Зеленського не дозволила Олегу Ляшку транслювати консультації з лідерами фракцій.

39 КОМЕНТАРІ

  1. «Майже перед кожною реплікою Зеленського Богдан говорив йому, що казати»
    А що ви хотіли? Вам же казали, що Зе, це нове обличчя, про мозок ніхто не казав.

  2. Ви своїм Коломойським вже заїбали. Богдан юрист мажорів, і далеко неодного Коломойського. Напишіть фірташа хоть раз для прилічія

  3. Толковый,умный и перспективный.Не надо клеймо навешивать, мало на кого мы работали ???? Кто не ошибался в жизни???? Главное сделать правильный выбор!!!

  4. Впервые к власти приходят умные,образованные и успешные,а не дельцы,которые могут рассказать все,кроме -КАК ОНИ ДОБЫЛИ СВОЙ ПЕРВЫЙ МИЛЛИОН…

  5. А ви всі все умієте робити?Коломойський не мав би справу з поганим юристом.І якщо і підказує як правильно поступить ,то головне щоб на благо народа і України робилось.А з цими туніядцями треба щось робити,скільки вони сидітимуть у народа на шиї.Синочки рятуйте Україну і робіть людей щасливими.

  6. Яніна Васильченко А хто такий Порошенко і його куми і свати? Під кума Луцика закон порох переробив, щоб луцик став прокурором без відповідної освіти. Це нормально? А хто такий Богдан, по живемо, побачимо.

  7. Ирина,та вже вибори пройшли,президент обраний…А ви все під єврейським гіпнозом)Винні ,суд доведе,хай саджають…..Хто такий Богдан і так відомо. Якщо ви не в курсі то поцікавтесь….Критичне мислення по відношенню до влади ,це нормально…А сліпа віра -дурість,від якої страждаємо 28 років ((((

  8. Богдан Андрій Йосипович — український юрист, відомий як адвокат олігарха Ігоря Коломойського[1]. Працював Урядовим уповноваженим з питань антикорупційної політики в Уряді Азарова (2010–2014). Заслужений юрист України.

    Богдан Андрій Йосипович
    Народився
    3 грудня 1976 (42 роки)
    Львів, Українська РСР, СРСР
    Діяльність
    Адвокат Ігоря Коломойського
    Alma mater
    Львівський національний університет імені Івана Франка
    Науковий ступінь
    Кандидат юридичних наук
    Нагороди
    Заслужений юрист України

    “НОВА ЕРА)))))НОВІ ОБЛИЧЧЯ”)))))))))))

  9. Яніна Васильченко Вірити ніхто не забороняє. А далі по живемо побачимо.Ну при владі Порошенко, хто був святий.Я не знаю, якщо ви знаєте напишіть?

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>