2.9 C
Kyiv
Субота, 20 Квітня, 2024

На вимогу Ляшка Парламент перевірить справедливість нарахування тарифів

Фракція Радикальної партії добилася, щоб Верховна Рада провела розслідування нарахування «космічних» тарифів громадянам.

Про це повідомив лідер фракції Олег Ляшко.

Він зауважив, що його команда з початку пленарного тижня блокувала трибуну сесійної зали з вимогою прийняти відповідну постанову.

“Ці космічні платіжки б’ють по найнужденніших громадянах. Неможливо платити 4000 гривень за комуналку, коли в тебе 2000 гривень пенсія. Люди не можуть отримати субсидію, їх заставляють дітей з хати виписувати. Ми не дамо Парламенту мовчати, коли грабують людей, не дозволимо йому закривати очі на несправедливі тарифи, на завищену комуналку, на корупцію в житлово-комунальному господарстві, на те, що голова “Нафтогазу” отримує мільйони зарплати і мільярди премій. Треба було тиждень блокувати парламентську трибуну, щоб змусити нарешті Парламент погодитися на наші вимоги. Погодитися на те, що мав би будь-який парламент світу зробити сам – захищати людей, контролювати, як працює влада, провести розслідування звідки ці космічні платіжки”, – наголосив Олег Ляшко.

На вимогу лідера РПЛ Голова Верховної Ради Андрій Парубій доручив створити спільну робочу групу з підготовки постанови щодо перевірки обґрунтованості тарифів. Документ буде винесено на голосування наступного пленарного тижня. Утім, політик зауважив, що це ще не остаточна перемога, лише маленький крок до неї.

“Команда Ляшка бореться за те, щоб ви припинили отримувати космічні платіжки і ті, хто вам їх надсилає, щоб назавжди згинули, щоб в країні була спарведлива ціна на газ, щоб тарифи, які ви платите, люди добрі, були не більше 15% від вашого загального доходу. Ми змусимо Парламент і владу навести порядок у ціноутворенні на комуналку, порядок на газовому ринку, щоб припинити корупцію, за яку платить кожний українець. Ми наполягаємо на тому, щоб Парламент невідкладно підготував відповідний проект постанови і наступного пленарного тижня він був якнайшвидше розглянутий. Досить грабувати українців!”, – звернувся до громадян з парламентської трибуни народний депутат.

Олег Ляшко пообіцяв всебічно контролювати хід розслідування, що буде проводитися парламентською робочою групою.

Нагадаємо, що За звернення до НАТО щодо членства України одноголосно проголосувала лише Радикальна партія.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>