6.2 C
Kyiv
П’ятниця, 19 Квітня, 2024

На Луганщині засудили жінку за участь у проведенні «референдуму» за «ЛНР»

На Луганщині засудили до 5 років позбавлення волі жінку за участь у проведенні «референдуму» за «ЛНР» в одному з населених пунктів Новоайдарського району.

Як повідомили в обласній прокуратурі, суд призначив жінці покарання у вигляді 5 років позбавлення волі зі звільненням від відбування покарання з іспитовим строком на 3 роки.

Так, у суді прокурором доведено, що 11 травня 2014 року жінка за власним бажанням брала участь у проведенні так званого референдуму щодо підтримки «Акту про державну самостійність «ЛНР».

«Під час проведення незаконного «референдуму» обвинувачена виконувала функції члена «дільничної виборчої комісії»: вела та заповнювала списки виборців. У подальшому остання разом з іншими членами комісії, стосовно яких є окремі кримінальні провадження та справи, передала бюлетені невстановленим особам з метою перевезення до «штабу референдуму», який розміщувався в смт Новоайдар на Луганщині», – повідомили у прокуратурі.

Крім того, під час досудового розслідування підозрювана повністю визнала свою провину у вчиненні інкримінованого їй кримінального правопорушення, щиро розкаялася, а також активно сприяла розкриттю злочину та викриттю інших співучасників. Як уточнили у відомстві, між нею і прокурором було укладено угоду про визнання винуватості.

Нагадаємо, бойовики «ДНР-ЛНР» перейшли у відкритий наступ проти Української церкви.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>