14.3 C
Kyiv
Субота, 20 Квітня, 2024

На Львівщині правоохоронці викрили посадовця фіскальної служби на хабарі

Сьогодні, 27-го березня, працівники управління захисту економіки Львівської області викрили схему незаконного збагачення, організовану посадовцем Львівського управління Офісу великих платників податків ДФС України.

Про це повідомив місцевий сайт 032.uaз посиланням на відділі комунікації поліції Львівщини.

Як встановили правоохоронці, головний державний інспектор вимагав у підприємців щомісяця надавати неправомірну вигоду за невтручання у їх господарську діяльність та відсутність перевірок щодо дотримання податкового законодавства.

Правоохоронці задокументували одержання посадовцем двічі неправомірної вигоди у розмірі 12000 гривень. Його затримали в порядку ст. 208 КПК України.

За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст.368 Кримінального кодексу України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою).

Скоєння цього злочину карається позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна. Досудове розслідування триває.

Раніше ми писали про те, як на Львівщині чиновники знущаються з ветерана АТО.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>