2.9 C
Kyiv
П’ятниця, 19 Квітня, 2024

На Львівщині чиновники знущаються з ветерана АТО

У селі Плав’є Сколівського району Львівської області добровольцю АТО Юрію Гейвичу сільська голова відмовляється виділяти земельну ділянку.

Про це пише “Високий замок”.

Зазначається, що Юрій Гейвич пішов на війну добровольцем, там був пораненим, а коли повернувся почав вимагати виділити йому земельну ділянку. Чоловік з багатодітної родини, де живе 15 дітей, а тому він просив про землю, де б міг побудувати власний будинок.

Проте у сільській раді йому відмовляли кажучи, що вільних ділянок немає. Після того, як чоловік звернувся до районного керівництва, сільська голова погодилась дати йому землю біля кладовища.

Юрій Гейвич

Проте і за це наразі сільські депутати не проголосували за виділення землі ветерану АТО. Чоловік обурений діями місцевих чиновників.

«Ми думали вже погодити­ся на ті 10 соток, бо втомилися від усього того, — каже дружи­на воїна АТО Галина— Хоча ця місцевість горбиста, не надто придатна для будівництва житла. Там га­зова труба проходить. Поруч — цвинтар… 22 лютого наше пи­тання винесли на сесію, але забракло кворуму. Ми знову звернулися до голови сільра­ди, а вона у нервах кинула нам вбивчу фразу: «Я вас на ту війну не посилала…».

Нагадаємо, що суд на Донеччині ухвалив звільнити з-під варти бойовика Джумаєва.

1 коментар

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>