14.3 C
Kyiv
Субота, 20 Квітня, 2024

На Харківщині педофіла-рецидивіста затримали за підозрою у новому зґвалтуванні

Раніше судимого за зґвалтування неповнолітніх 54-річного зловмисника викрили працівники Первомайського відділу поліції, чоловіку загрожує від 3 до 5 років.

Про це повідомляє поліція Харківської області.

9 липня до поліції звернулася 19-річна мешканка міста Первомайський. Вона повідомила, що протягом доби невідомий чоловік утримував її у будинку та зґвалтував. Зі слів дівчини стало відомо, що чоловік утримував її у будинку у селі Сиваш. У якому саме помешканні вона перебувала, дівчина не змогла пояснити, адже зловмисник зав’язував їй очі ганчіркою.

“Співробітники сектору кримінальної поліції провели низку заходів та встановили схожого за описом дівчини чоловіка. Потерпіла впізнала зловмисника. Ним виявився 54-річний житель села. Раніше чоловік неодноразово був судимий за зґвалтування неповнолітніх”, – повідомили в поліції.

З місця події поліцейські вилучили речові докази: мотузку, якою чоловік зв’язував руки та ноги дівчини, саморобний ніж, яким він дівчині наніс поріз долоні, тощо. Вилучене направлено на дослідження.

Слідчим Первомайського відділу поліції дані про подію внесені до Єдиного реєстру до судових розслідувань за ч.1 ст. 152 (зґвалтування) Кримінального кодексу України.

Чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 5 років. Він затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі триває досудове слідство.

Нагадаємо, сьогодні, 11 липня, парламент ухвалив закон Ляшка про хімічну кастрацію педофілів.

2 КОМЕНТАРІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>