9.8 C
Kyiv
Четвер, 25 Квітня, 2024

Парламент ухвалив закон Ляшка про хімічну кастрацію педофілів (ВІДЕО)

Олег Ляшко, як і обіцяв, добився ухвалення свого закону №6449 про хімічну кастрацію педофілів. За документ проголосували 247 народних депутатів. Рішення прийняли на позачерговому засіданні парламенту, на яке змусив всіх зібратися лідер Радикальної партії. Політик ініціював збір підписів, який підтримали 162 парламентарі. Перед голосування Олег Ляшко звернувся до колег і закликав зупинити епідемію сексуального насильства над українськими дітьми.

«За перше півріччя цього року в Україні майже 200 діточок стали жертвами сексуального насильства з боку педофілів. Згадайте трагедію на Одещині, коли була вбита 11-річна дівчинка Дар’я Лук’яненко. Згадайте трагедію, коли 5-го липня у Дніпрі був затриманий черговий покидьок, який зґвалтував і вбив дівчинку 2005 року народження. Щодня в Україні мінімум одна дитина, а за минулу добу – четверо дітей стали жертвами педофілів. Заради пам’яті Дар’ї Лук’яненко, Тетяни Мізиної, Насті Балябіної, Аліни Васютіної і сотень інших українських дітей прошу прийняти цей закон», – звернувся лідер РПЛ до депутатів, – передає прес-служба РПЛ.

Окрім хімічної кастрації педофілів, прийнятий закон передбачає відкритий реєстр засуджених за сексуальні злочини та збільшення терміну їх ув’язнення.

«Мінімум 15 років тюрми для педофілів без права дострокового звільнення, пожиттєвий нагляд правоохоронних органів за цими злочинцями, виключно відкритий реєстр педофілів, щоб не тільки правоохоронні органи, а кожна мама і батько міг зайти та подивитися, де живе покидьок і щоб він на гарматний вистріл не підходив ні до школи, ні до дитсадка, ні до дитячого майданчику», – сказав Ляшко.

Закон Олега Ляшка про хімічну кастрацію педофілів був зареєстрований ще у травні 2017 року. Всі ці роки політик добивався його ухвалення і зробив це, навіть попри фініш роботи парламенту цього скликання.

Нагадаємо, Радикальна партія Олега Ляшка повним складом проголосувала за Виборчий кодекс з відкритими списками.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>