1.9 C
Kyiv
Субота, 20 Квітня, 2024

На Дніпропетровщині під час стрілянини поранили місцевого активіста

Унаслідок стрілянини у центрі Кам’янського (колишній Дніпродзержинськ) поранено громадського активіста, ще двоє осіб постраждали. За даними місцевих ЗМІ, поранення отримав активіст та керівник громадської організації «Рух Громадська Варта» Євген Найда.

Повідомлення про подію надійшло до поліції близько 16:30, — повідомляє поліція Дніпропетровської області.

За попередньою інформацією, невідомі з автомобіля здійснили у бік 33-річного чоловіка постріл. Потерпілий отримав поранення та був госпіталізований до лікарні.

Унаслідок стрілянини також постраждали ще двоє перехожих — чоловік та жінка, яким на місці надали первинну медичну допомогу. За словами правоохоронців, їхній стан задовільний.

На місці працює слідчо-оперативна група. Обставини події встановлюються. Вирішується питання про правову кваліфікацію події.

Місцеве видання 5692.com.ua повідомляє, що стрілянина сталася на проспекті Тараса Шевченка біля торгово-розважального комплексу «ЦУМ».

Як розповіли очевидці події, Євген Найда вийшов з банку, а з ним поряд перебували чоловік і жінка. У цей момент до узбіччя під’їхав автомобіль з шашками таксі темно-зеленого кольору, ймовірно, «Ланос», з польськими номерами.

«З нього вийшов чоловік в масці і зробив кілька пострілів у бік Найди зі зброї, схожої на обріз. Після цього чоловік з місця пригоди зник», — повідомляє видання.

На допомогу постраждалим одразу ж кинулися перехожі. На місце події оперативно прибули співробітники швидкої, які відвезли потерпілих до лікарні, пізніше приїхали поліцейські.

Нагадаємо, у Дніпрі сталася масова бійка за участю іноземців.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>