14.7 C
Kyiv
Четвер, 28 Березня, 2024

На Балі поліція застрелила двох росіян, які зі зброєю пограбували обмінник

Двоє підозрюваних у збройному пограбуванні обмінного пункту на острові Балі (Індонезія) були вбиті поліцією в результаті перестрілки, ще одного підозрюваного вдалося затримати.

Про це повідомляє “Новинарня” з посиланням на російський “РБК”.

«Поліція острова Балі стверджує, що двоє вбитих і один затриманий підозрюваний в пограбуванні обмінного пункту – громадяни Росії», – повідомив прес-аташе посольства Денис Тетюшін.

За його словами, завідувач консульським відділом посольства вже прибув на Балі, проте паспортів убитих і одного затриманого поліція йому поки не пред’явила. У розмові з РБК Тетюшін підтвердив, що про громадянство убитих в посольстві знають тільки від поліції.

Раніше місцеве видання Tribun-Bali повідомило з посиланням на індонезійську поліцію, що вранці 19 березня на півдні острова Балі, в курортному місті Кута, сталося збройне пограбування обмінного пункту.

За повідомленнями ЗМІ, під час пограбування співробітників обмінного пункту побили і зв’язали. Із сейфа забрали близько 800 млн індонезійських рупій ($ 56 тис.) і близько $ 7 тис. в іноземній валюті.

Джерело видання Tribun-Bali в поліції повідомило, що всі нападники були російськими громадянами. За його словами, ці дані також підтвердив господар житла, яке знімали підозрювані.

Читайте також: Країни Балтії обговорять питання відшкодування збитків від радянської окупації.

2 КОМЕНТАРІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>